Zatvorenik

Zatvorenik

Upoznavanje u Bosni

U mrtvoj mraznoj noći, razglas je iznenada oživeo i tiho ukrasio prostoriju najlepšom pesmom - „Oj mraz, mraz...“.

Nisam mogao da spavam, a pesma mi je potpuno izbacila san iz glave. Drvena kuća je topla od ugrejane peći, napolju pucketa januarski mraz, svi u kući spavaju, samo ja i zvučnik smo budni...

„Kakva divna noć“, sanjivo šapnu iz susedne sobe, „Kakva divna melodija... I svi spavaju...

„Ne spavam“, odgovaram šapatom.

- Znam…

U sledećoj sobi je spavaća soba supruge mog brata, odnosno njihova spavaća soba. Moj brat je na seansi, daleko od kuće, a njegova žena Irina provodi noći sama. On loše spava, prevrće se, uzdiše i, prema tome, i ja loše spavam. Uzdišem, bacam se i okrećem, udaram šakama po jastuku i... baš želim da jebam!

Irina radi kao bolničar u selu. Poštovani čoveče. Za par dana sam se navukla na brata: poznanstvo, vjenčanje, tri medena dana i mladenci su se rastali skoro šest mjeseci. Prošla su već tri mjeseca. Pisma, razglednice... Ira ponekad jebe bratov prijatelj Mihail, ali on ima svoju porodicu... i selo... ne možeš da preboliš. Ako se uveče upali svjetlo u ambulanti, oko njega se okupljaju pseudo-bolesne starice i par budnih seoskih moralnih žena. Bez mnogo gorčine prihvatao sam Irkine jebe, drkao kad je trebalo i ponekad pijuckao papirnate udovice čiji su muževi vegetirali na zaradi u bližem i daljem inostranstvu.

„Dođi k meni“, šapće Ira otegnuto.

Silazim s ležaljke i tiho ulazim u susjednu sobu.

U mraku, bijelo mlado žensko tijelo bogato sija na bijelom plahtu. U crnoj kombinaciji...

- Jeste li obučeni u žalosti. – šapnem isprekidano i brzo zaronim prema njoj.

– Ne volim da spavam gola...

Zajedno se oslobađamo ostataka naše odjeće i držimo se zajedno u jedan organizam.

Bez voljene predigre, moj penis je uletio u Irininu goruću prorezu i ukočio se, "osjećajući okolinu". Trudimo se da tiho hrčemo, jer naša svekrva spava iza tankog drvenog zida.

Moje dječačke grudi ritmično se njišu na nevjerovatnim sisama bolničarke, a moj super napeti penis švrlja u dubinama njene mace. Ovo nisam ni sanjao!

„Kako mi nedostaje tvoj brat!“ šapnula je Irina, energično izvijajući karlicu duž ose penisa.

"Ali ja sam samo brat svog brata!" – izdahnula sam, stisnuvši kurac do krajnjih granica i uživajući u pulsirajućem mokrom ponoru Irinine pičke.

- Ti i on ste jedno za mene. Zatvorenik – izdahnula je žena i njeni pokreti su bili van moje kontrole.

Stisnuo sam zube, napeo se kao pijetao i pustio višak energije u bratovu ženu. Irina je, osetivši prskanje mog dupeta u svojim dubinama, zadrhtala fino i fino, savijala se kao gimnastičarka i, bolno stežući zubima moja grudi, vibrirala celim telom ispuštajući dugotrajno stenjanje. Više me nije bilo, a Irina mi je drhtala i stenjala u grudi i trljala me u sebe... I zamolila me da ne pravim buku. jer svekrva to može namirisati. Ispostavilo se da je to bio odličan sastanak. Tri puta sam ulazio u Irku dok se nije smirila. Već sam se uplašio intenzitetom njene seksualnosti. Jako sam gladan kurac...

Jebena Irina je postala moja porodična odgovornost i postala stabilna navika. Međutim, kako se šesnaestogodišnjak može naviknuti na jebanje. Da, čak i sa kul dvadesetdvogodišnjom ženom. Činjenica da smo se noću redovno držali zajedno je nešto što je sam Bog i situacija naredila. Ali tokom dana koristili smo svaki pogodan trenutak za hormonsku razmjenu. Irina je znala kako i, što je najvažnije, bila je željna da da sebe. Njeno iskustvo je znatno nadmašilo moje, a svaku seansu kopulacije organizirala je s neobuzdanom snagom strasti.

Rano u jutro.Samo u kratkim hlačama izletim iz kuće i ronim u bistru vodu jezera. Očistim svoj penis od sperme i Irkinog sekreta koji je presušio nakon noćnih borbi. U laganoj hladnoći jurim u kuću, osušim se i tražim suhe gaće. Tiha škripa vrata i u otvoru, kao u okviru, smrzava se Irinino fino tijelo:

- Jesi li umoran. Idemo, zagrejaću te.

Neupadljiva maca, naborana od hladne vode, odjednom se ispravi i zauzme horizontalni položaj. Sa hladnim kurcem blaženo se uvijam u ispuhanu toplinu Irinine vagine primamljivo otvorenih usana i životvorna toplina se postepeno širi cijelom dužinom penisa kako tone prema maternici. Novost senzacija me pali i počinjemo bijesno da se guramo dok prva porcija sperme ne iscuri iz mene. Irina se tako čvrsto pritisnula uz mene da su joj prsti ostavili modrice na mojim leđima. I pritom je neprestano drhtala, ispuštajući krikove zadovoljstva. Već smo bili sami kod kuće...

– Verovatno ću se razboleti... Kritični dani... ali, uzgred, kakva je razlika. „Ko dođavola može da napravi razliku između tvog i muža!“, optimistično je rekla Irina.

Uveče me je zabolio zub i poslala me u ambulantu po lijekove.

Irina je završavala sa primanjem posjetilaca i zamolila me da pričekam. Sjeo sam na kauč i sa zadovoljstvom pogledao vitku figuru svog rođaka. Kratki prozirni ogrtač povoljno je isticao njene uske, velike grudi i vitke, snažne noge, koje su bile izložene gotovo do gustih jaja njene zadnjice ako bi se savijala.

Član mi se nehotice napeo i obuzele su me lude misli...

Isprativši posljednjeg pacijenta, Ira je zaključala vrata i vragolasto bljesnula svojim zelenim očima:

– Hoćemo li griješiti na borbenom mjestu. Vaš instrument je umoran!

Veselo me je bacila na kauč i oslobodila moj penis iz pantalona.Neko vrijeme mu se divila, hvatajući deblo dlanom u korijenu, a zatim nježno poljubila vrh.

Šefovi su se oglupili i predložili prelazak u susednu kancelariju. trauma Cuckold Nestrpljivo se oslobađajući odeće dok je hodala, ušla je u susednu sobu već gola i odmah se popela na čudnu mašinu sa osloncima za noge. Visina, ugao nogu, položaj trupa i glave regulisani su posebnim daljinskim upravljačem.

Sjedeći u zavodljivoj pozi široko raširenih nogu, nestrpljivo je objasnila:

- Kakva otvorena usta, budalo. Ovo je ginekološka ordinacija. Žene se pregledavaju na ovoj mašini... Hajde... na posao. – i pozivano se nasmijao.

Odmah sam postao gol i moje koplje je neumoljivo krenulo prema zahtjevno otvorenim usnama predmeta proučavanja. Ira je dahnula od olakšanja, uzevši penis u sebe i izgubili smo svaki osjećaj za vrijeme. Sisao sam njene grudi dok nisu poplavile, tako da su bradavice isticale kao dva mala penisa. Na nežnoj svili kože njenog vrata pojavila se plava štuka. Ali činilo se da je Irina poludjela i bila nezasitna u ovom kopulativnom nagonu. Moja mlada jaja obično su se brzo rastala od sperme, ali ovdje iz nekog razloga erekcija nije prošla, iako je član spretno progurao bratov rezervat, gotovo kao varalica, zalazeći u dubinu Irkine mace.

Konačno se približila vrhuncu blaženstva i, kako ne bi uplašila selo povicima oslobođenja, zarila je usne u moje rame. Došli smo u isto vrijeme i nasilno. Na vrhuncu erupcije nisam ni osjetio bol od ugrizene kože. Umorno se naslonila na Irinino vrelo tijelo nakon orgazma, iznenadila sam se kad sam primijetila krv na njenim usnama. Bila je divna. Amazon sa krvlju ljubavnika na usnama...

Tri sedmice kasnije, Irina je otišla kod brata.

Poslednje noći pred odlazak, nakon oproštajne injekcije moje sperme u njenu matericu, Irina se proglasila trudnom.

- Možeš biti ponosan. Uskoro ćeš postati otac. Ilegalno, naravno... I zagarantovano ste provjereni... sposoban ste da pravite djecu. Ne muči me kajanje.

Imao sam puno zadovoljstva od tebe i od toga što sam te učinio muškarcem. Kao vajar iz divnog rada. Siguran sam da tvoj brat nije bio monah i jebao je puno studenata. I ja sam bio student... Čak smo... Moram brzo da dođem do njega, inače će naš greh pokazati svoje uši... Pogotovo na selu...

Sedam mjeseci kasnije moja majka je postala baka, a ja stric. “...Ćerka je veoma slična ocu...”, naglašeno je u telegramu.

Prošle su tri godine.

Bio sam na trećoj godini instituta. Brat i njegova porodica (žena i ćerka) živeli su od distribucije u divljini. Cuckold Gorden Kej Pošto sam zaradio nešto novca od studentskog tima, smatram da je moguće da ih posjetim na kraju ljetnog raspusta.

Na napuštenoj željezničkoj stanici čekao me je polukamion s ravnom platformom koji je jurio punom brzinom. Upoznali smo mog brata i njegovu ženu. Pili smo na sastanak pravo na haubi. Vozač se najviše obradovao mom dolasku, pa je pio podjednako i malo češće. Četiri osobe nisu mogle da stanu u duplu kabinu. Moja iskrena želja da se vozim na vrhu je odbijena bezuslovno i jednoglasno. Pristojno mršav brat se popeo pozadi, a njegova žena mi je sjela u krilo. Pokrenimo se. Morali smo savladati pedesetak kilometara šumskog puta. Prohladna septembarska noć brzo je padala.

U ritmu s motorima automobila, Irinina primjetno zaobljena zadnjica mi je klizila u krilo i probudila nostalgične osjećaje u mom penisu. Ojačao je i bolno se trljao o pantalone i hemisfere zadnjice bratove supruge.Osjetila je to i namjerno puzala po penisu, čak i ako je auto vozio mirno. Putovanje se polako pretvorilo u mučenje. Haotično smo ćaskali o nečemu, držao sam svoju saputnicu čvrsto za struk i redovno se igrao prstima na njenim grudima, opipavajući njene natečene bradavice. Irina je takođe strastveno htela da se pojebe, a obojicu je polako razbesnela blizina vozača i njenog muža. Žustro se okrenula za pola okreta, leđima okrenuta vozaču, okrenuta prema vratima i položila glavu na moje rame i pretvarala se da je zaspala. Koljena su joj se raširila u stranu, a bijeli listovi blistali su ispod podignute suknje. Levom rukom čvrsto držim rodbinu za struk, a desnom sam se zaigrano ušuljao ispod njene bluze i igrao se njenim teškim grudima. Lagano prelazim dlanom po unutrašnjoj strani Irininih bedara (što se po zaključku Ustavnog suda SAD već zove seks; - sjećate se moronske ljubavi Monike i Clintona?), prodirem prstima iza konvencionalnog vela gaćica i igra se usnama, kao na balalajci. Irina teče, strasno šmrcne u uvo, grizući je za ušnu resicu:

- Želim te. Oh kako to želim. Smisli nešto!

I ja želim. Boce jabukovače s votkom i pivom zveckaju pred njegovim nogama. Vozač se otvoreno plaši za sigurnost zveckajućeg tereta i moli Irinu da drži torbu u rukama.

Odjednom je prestala da trza kurac guzicom i postavila retoričko pitanje u svemir:

- Ko hoće da pije za dolazak mog švagra?

Odmah se sagnula, izvadila flašu od pola litra i uz škripu odvrnula poklopac. U pretincu za rukavice našli smo narezanu mast sa kruhom i čašu. Vozač je počeo da usporava, ali je Irina najavila da ćemo piti dok vozimo. Čulo se prskanje iz čaše i tako su se naizmjenično pijuckali votku iz grla.Provokator je prvi otpio gutljaj i nakon dva mala gutljaja pružio mi bočicu.Očekujući buduće avanture, kako bih eliminirao ostatke kukavičluka, duboko ispijam flašu i posuda se povlači u crno šapa vozača ljubomorno pazi na piće. Ostaci goruće tečnosti (dve trećine flaše) bučno se izlivaju u njegov jednjak i trenutak kasnije prazna posuda odleti u žbunje pored puta.

Deset minuta kasnije auto je počeo da proklizava u mrtvo drvo i ja sam počeo da se trijeznim sa saznanjem da naše živote u paramparčad kontroliše pijani čovek. Par puta sam ispravljao volan auta, izbjegavajući sudar sa drvetom ili klizanje u jarak. Pri sljedećem oštrom skretanju imam poteškoća da okrenem volan u pravom smjeru i odmah iščupam ključeve iz kontakt brave. Mrtvi auto se nekoliko puta trgnuo i ukočio. Vozač je hrkao, glave zabačene unazad, rukama čvrsto pripijenih za volan.

Brat je skočio na zemlju, prehlađen i uplašen:

- Mislio sam da će nas uhvatiti sa autom... Uplašio sam se... Da li je poludeo, ili je vozač poludeo?

"Osvijestila sam se, draga moja", Irina je hladno slegnula ramenima, "ko će voziti auto?"

"Ja ću voziti, a mi ćemo ga baciti pozadi."

- Šta ako ispadne. On će se ubiti. Treba mu nadzor. Pusti ga da sedne u kabinu, samo zaključaj vrata”, ubedljivo je rezonovala Irina. I zamolila me da bacim sijeno iz najbližeg sijena u kamion. Hladan i čvrst pozadi.

Mi i njegov brat su popločali auto sijenom, popili da se zagriju i nastavili put...

Čim su se vrata kabine zalupila, Irina je pohlepno sisala moje usne, stenjajući i drhteći od uzbuđenja. Zalet auta u prvoj brzini još nije bio završen, a Irina je već sjedila na mom penisu, zatvarajući oči od zadovoljstva.

Volim kad žena jaše kurac, ali nakon što je se zasitim. Haos u jebanju je ponekad dobar.Stoga, suzdržavajući Irininu ludu agilnost, krećem na nju i jebem je temeljito, u skladu sa ljepotama divlje prirode. šamaranje pičke price Drhtanje automobila samo pojačava pikantnost snošaja i ubrzo smo oboje zadrhtali u grčevima od obostranog zadovoljstva. Po staroj navici, sav nagomilano sjeme sipao sam Irini.

Moj brat je vozio automobil pažljivo, polako, a njegova žena i ja nismo rizikovali da padnemo u more u paroksizmu kopulativnog vrha. Legli su na mirisno sijeno, zbijeni jedno uz drugo. Tada mi je Irka, kao mačka, lizala lice, grudi, fino i često ljubila usne i vrat. Njena bluza se podigla i njene zrele grudi su svilenkasto puzale po mojim grudima, ponovo inspirišući moj penis da izvede jebeni podvig.

Kao rođak, pažljivo ubacujem svoj penis u Irinu do kraja i uživamo u svakom pokretu našeg tijela, osjećajući i sjećajući se oblina, mirisa, zvukova, trenja penisa o stijenke vagine, okusa poljupci. Povjetarac mi je mazio golu zadnjicu, ali vulkan pohlepne vagine je ključao ispod mene, cijelo tijelo moje ljubavnice bilo je nezasitni biološki reaktor, koji je u mene ulijevao masu energije i primao, zauzvrat, moju energiju.

Uzbuđivali smo se i aktivno se kretali, prepuštajući se jedni drugima. Penis mi je izletio iz Irkinog proreza i radosno ga ponovo napunio. Sve češće. I evo ga, trenutak eksplozije Univerzuma. Mučim kao divlji bik, zabijam u bratovu ženu "do paradajza", a ona glasno stenje od zadovoljstva, zove da je jebem jače, jebote..., jebote.., jebote... U meni raste slatka malaksalost prepone kao uragan, tijelo mi se napinje i drhti, izbacujući spermu u tvoju ljubavnicu.

Auto je naglo zakočio.

-Šta vičeš tamo. Ostalo je još deset kilometara, strpi se ako trebaš u toalet”, vikao je brat ne gaseći motor.

„Nalij malo votke, skroz si se ukočila“, rekla je Ira svom mužu, a mi smo naizmjenično otpijali gutljaj iz nove flaše.

Ostatak puta prošao je bez incidenata. Opušteno smo se ljubili i milovali, praveći planove za dalje bitke.

Moje dvije sedmice u gostima su se završavale. Vrijeme je brzo proletjelo u polupijanom seksualnom ludilu. Irka i ja smo koristile svaku priliku da se parimo. Gdje sam je jebao. U kuhinji, na bračnom krevetu, u dvorištu, u ambulanti, gde god su uslovi dozvoljavali. Voleo sam da Irinu uzimam otpozadi, kada su joj se velike grudi masivno ljuljale u taktu od udaraca penisa, a sama osovina je prodirala u nju koliko god je to bilo moguće, a zadnjica se naslanjala na škakljivu barijeru. Erupcija je bila jaka i salva. Uvijek sam dolazio u Irinu i bila je sigurna da joj naše utakmice neće proći bez traga.

"Radiću ti blizance", nasmijala se, "a ti ćeš se morati useliti kod nas." Tvoj brat neće nahraniti takvu gomilu!

Karakteristično je da Irina nije bila nimalo ljubomorna na mene i da sam iz sve snage flertovao sa njenom partnerkom Anjom, mršavom, plavom, zgodnom devojkom. U selu je bilo oskudno osoblje, a Anya se smatrala ljubavnicom arogantnog traktorista Miše.

Miša je bio obavešten o mojim čestim odlascima u stanicu prve pomoći i zapretio mi je da će mi oduzeti zube ako primeti tako nešto...

“Jebeš Anku!”, iznenada je predložila Irina. - Ne bih tolerisao pretnju...

Štaviše, počela je aktivno provoditi prijedlog. Na poslu, kada sam se pojavljivao, uvijek su se organizirale gozbe, nakon i za vrijeme kojih je Irina ostavljala Anju i mene same. Prvo sam je zaigrano, a potom uzbuđeno poljubio, stisnuo joj sise i moj kurac mi je kroz pantalone zahtjevno zabio u pubis djevojke. Međutim, potrebni uslovi se nisu pojavili i ja sam mahnito bacao paru na bratovu ženu.Ona me je oštro, sa nekom morbidnom radoznalošću, pitala o ljubljenju Anje, stiskanju, a onda se odala sa izuzetnom strašću i pritiskom. Činilo se da više nisam ja, već ona koja me jebeno jebala i nije mogla da se zasiti. Dolazila je često i glasno sa nekom privlačnom bestidnošću.

"Uskoro ćeš je jebati!", izjavila je Irina nakon drugog puštanja.

Istog dana brat je otišao da otprati gazdu u grad, gde su, po običaju, prenoćili, jer je uveče gazda bio pijan od posta. Brat je tada tri dana pio samo vodu, a lice mu je bilo boje vrhova krompira.

Irina je organizirala zabavu kod kuće, pozivajući Anyu na nju. Nas troje smo pili slobodno i veselo. Mala nećakinja se jela slatkišima, a mi smo brujali od zvona i zviždaljki. Belinda Bedeković Cuckold Zagrijte se šampanjcem, votkom, konjakom, desertnim i suvim vinima, koktelima... Kokteli - žene su završile. Piće kao kompot, ali je lošijeg ukusa od votke. Nosio sam već usnulu bebu u njenu kolevku i krenuli smo da se zezamo. I Ira i Anya htjele su jebati do kraja. Anya se u svom neznanju sto posto oslanjala na moj kurac. Ira, po njenom mišljenju, ne bi mogla biti konkurent. Rodbina, na kraju krajeva...

Nakon još jednog gutljaja koktela, odlučili smo da upalimo TV. Mura-mura... Irka nudi video. Stavlja kasetu i mi očarano gledamo kako veliki crnac ševi dvije plavuše, naizmjenično zabijajući mu kurac s leđa, prvo jednu, pa drugu...

Dva para očiju su se susrela sa mojom osobom, a Irina je gugutala s pozivajućim zanimanjem:

- Možeš li to da uradiš?

- Ne znam, nisam probao...

- Pa probaj!

Irina je namignula Anji i, popevši se do sofe, umjetnički se skinula, kleknula, naslonivši glavu i grudi na sjedište. Njeno okruglo dupe me je prkosno gledalo sa svojim poluotvorenim ružičastim laticama usana.

Anya je oklijevajući otkopčala dugmad svoje bluze. Ja sam, već samouverena u finalu, odmah skinula farmerke i gaćice i moj penis je zurio glavom u plafon. Gledajući ga hipnotizirano, Anya se potpuno skinula i smjestila pored Irine.

„Počnimo sa stažom“, rekao sam, razmišljajući naglas.

„Svugdje imamo mjesto za mlade“, rezimirala je Irina, slažući se.

Pomilovao sam ukusne guzice libertinaca i tiho, s ljubavlju zabio kurac u Irinino međunožje. Vruće usne njene vagine spremno su prihvatile dar, a i sama je zadovoljno stenjala. Nakon trenutka uživanja u vlažnom plamenu Irkine utrobe, napravim par trzanja i, uz obostrano žaljenje, rastajem se od nje.

Anya je nestrpljivo i napeto uzela moj penis u sebe i njena reakcija je do samog kraja ronjenja bila navodno neutralna. Pritisnuvši vrećice uz usne vagine i opipajući cerviks glavom, trijumfalno sam zavrnuo kurac, a Anya je strastveno zastenjala. Tiho napuštajući je, osećam protest svake ćelije vagine i, na tihi zahtev njenog tela, ponovo oštro ulazim. Zadovoljno cviljenje i napravim nekoliko glatkih trenja.

„Samo nemoj da svršavaš u mene!“ Anya tiho cvili, snažno se gurajući o penis.

– O čemu šapućete, mladi. - Irina veselo upada u naš svijet, - ostavi spermu za mene!

Teškom mukom prekidam vezu sa Anjom i ulazim u bratovu ženu. Uzbuđena je do krajnjih granica, ali marljivo igra ulogu dobrotvornog partnera. Ona se nabija na penis i svetoljubivo opominje svoju prijateljicu:

- Ohhhh, Anya. Kakav grijeh činim, po tvojoj milosti. Želio je tebe. Oooh. I tieeee njega. Stidljiva. Oooh. Zašto si se zaglavio za mene. - Već se okreće prema meni, - Anja je dosadna. Možeš svršiti u mene... ako se Anya boji..., Oooohhhh!

Ponovo, uz tihi „šmek“, ulazim u Anju, drhteći od nestrpljenja i strasti, i, naizmjenično plitkim i dubokim zaronima, dovodim je do ekstaze. Orgazam pokriva djevojku beskrajno. Ona tiho zavija kroz izgrizanu presvlaku sofe, mrdajući zadnjicom na penisu.

"Svrši u mene, spermi!", zove Anya, potpuno zaboravljajući svoje prethodne strahove.

„Da se nisi usudio!“ Irinine zelene oči tiho gore vatrom ljubomore.

Nežno položim Anjino telo na sofu, pokrijem ga ćebetom i strogo saopštavam Irini:

- To je to, žene. Iscrpljen sam. Anja me dokrajčila... idem da dođem do daha...

Deset minuta kasnije povezujemo se sa Irom u njenoj spavaćoj sobi. Mislio sam da nije ljubomorna. Bože. Šta je uradila meni i sebi u krevetu. Poput cirkuskog genija seksa, vrtjela se na penisu, stvarala remek-djela orgazmičkih vokala i bila nezasitna u svojoj strasti.

“Ubio bih te da si ušao u Anju!” Tvoje sjeme pripada meni. Samo ja!

Dva dana kasnije odlazio sam. Anya je odigrala složenu kombinaciju kako bi neutralizirala Irinu, šaljući je na lažni poziv u susjedno selo. Čim je hitna pomoć UAZ nestala, već je kucala na vrata moje sobe:

- Danas nam niko neće smetati. I želim dete od tebe!

– Šta će biti dalje, jer sutra odlazim!

- To nije tvoj problem!

Počeo sam sanjati Anju nakon ovog sastanka. I još sanjam o tome. Od mene nije dobila dijete, uprkos tome što sam joj dva puta oplodio matericu.

Irina me ugrizla i opsovala po dolasku sa lažnog službenog puta i pala u depresiju na jedan dan...

- Sačekaj telegram. "Ponovo ću te roditi", šapnula je zbogom.

Godine su prolazile... Irina je odgajala sina „veoma sličnog tati.“ Anja je ostala neženja, ali selo je znalo da je ona druga tajna žena mog brata. Od njega je Anja rodila ljupku djevojčicu.Irina je također rodila svog zakonitog muža i smirila se u svom tjelesnom nemiru, neočekivano se pridruživši pentekostalnoj sekti.

„Moliću se Gospodu za oproštenje naših greha“, rekla je kada je, na još jednom veoma retkom sastanku, moj penis pohlepno zaronio u njenu vaginu.

- Bože. Udijeli mi takvu milost barem jednom tokom mog nezemaljskog života. – strasno je plakala Irina, grčeći se u orgazmičkom zaboravu.

Žestoko je mrzela moju ženu čim je saznala da sam se oženio.

CHULYM 14.10.0

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 92 Prosek: 3.1]

3 komentar na “Zatvorenik Cuckold price

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Escort girls
Don`t copy text!