Stump

Stump

Upoznavanje u Bosni
Mom mužu je ovaj način zarađivanja bio vrlo pogodan, pa sam zbog toga bila primorana da se još nekoliko puta dam bilo kome kako bih mu, Maleodovim riječima, pomogla da podnese finansijski teret.
Jednom me je bukvalno natjerao da platim svoj "časni dug" - kapetan se pokazao kao apsolutno nepopravljivi kockar. Bili su to dani kada nije ustajao od kockarskog stola da bi otišao kući. S kartama u ruci često je provodio dane i noći u obližnjoj javnoj kući.
Ranije sam dobijao samo jednokratne zadatke, ali ovaj put je to bio dugoročni ugovor.
Morao sam posjetiti poznatog industrijalca da svojim tijelom otplatim kockarski dug. Bio je ogroman - preko 3.000 guldena - i nije bilo šanse da će kapetan ikada moći da ga otplati. Ova posjeta je za mene imala dalekosežne posljedice, potpuno promijenivši moj život.
“Našem hrabrom gospodinu van Boonu se jako sviđate”, poučio me moj muž, “toliko da sam uvjeren: ova bogata, prljava svinja namjerno me je dovela u takvo stanje u kojem biste čak žrtvovali svoju lijepu ženu.” U redu, on će dobiti svoje. Lakše je nego skupiti 3.000 guldena. Neće ih naći na meni čak ni ako mi ih stavi na glavu i protrese ih za noge. Ovaj put očekujem vašu potpunu posvećenost. Na kraju krajeva, to je dužnost časti.
Sa ovom oproštajnom riječju otišao sam do van Boona. Gorko iskustvo me je naučilo da je plakanje beskorisno i da je svaka moja riječ molitve gubljenje vremena.
Pieter van Boon je bio elegantan muškarac od četrdesetak godina i vrlo privlačnog izgleda. Da moj zadatak nije tako strašan i da mi glava nije stalno puna briga, susret s takvim čovjekom mogao bi biti vrlo prijatan.Ali nisam ni razmišljao da li je takav čovjek mogao izazvati moje interesovanje u drugim okolnostima.
Van Boon me primio ljubazno i ​​prijateljski, ne primjećujući moju sramotu. Ponašao se opušteno, kao da smo stari prijatelji. Ja sam, naravno, znao za njegov veliki uspjeh sa ženama. Mnoge gradske dame su se nadmetale za njegovu pažnju, a on je bio siguran da ću se zaljubiti u njega, a da će moja skromnost biti raspršena njegovim šarmom. Moja reputacija je bila besprijekorna, a u gradu se govorilo da je divnu ljepotu supruge kapetana McLeoda nadmašila samo njena čednost. Nisu imali pojma o užasnom poniženju kojem sam bila izložena od strane muževljevih prijatelja koji su igrali karte.
- Gospođo, nadam se da ćete mi dozvoliti da dijelim vaše društvo. I želim da znate: ja sam već dugo vaš tajni obožavalac i vaša posjeta mi pričinjava najveće zadovoljstvo”, pozdravio me je Van Boon ovim riječima, prošaranim ljubaznošću.
Trudila sam se da ostanem mirna, ali nisam mogla a da se ne zapitam da li on zna da moram da dođem u ovu posetu samo na insistiranje muža, koji je bio dužan 3.000 guldena.
- Ali, gospođo, kako ste mogli. - uzviknuo je. “Priznajem, želio sam da te sretnemo ovdje, u svojoj kući, samo nas dvoje unutar ova četiri zida, ali bih se duboko uvrijedio kada bi moje divljenje prema vama protumačili kao nedovoljno poštovanje prema vama, i moju želju da budem sa vama. ti - kao nešto više od običnog poznanstva.
„Kako razumem, hoćeš... Stump mislim na kockarski dug mog muža...” reči su mi zapele u grlu. Poniziti se ponovo, ponovo pitati?
- Da, duguje mi nešto. Ali, vjerujte mi, ovo sam iskoristio samo kao izgovor da vas upoznam. Ti si najljepša žena koju sam ikada vidio. I molim vas da mi vjerujete da neću zloupotrijebiti vaš položaj.Ne prisiljavam te ni na šta. Da, želim te svim srcem, fasciniran sam tvojom ljepotom. Čitav tvoj izgled, ova crna kosa, šarmantna egzotična originalnost tvoje svilenkaste kože, tvoje prelepe oči, tvoje božanske usne i ove divne ruke - ne, daj da ti se divim, ne pokušavaj da se okrenem, želim da te razumem. Ti si najljepša od svih žena, samo me izluđuješ. Ali ne želim da te uplašim. Želim tvoje prijateljstvo, tvoju ljubav - ako Bog da. - ali pod mojim sopstvenim uslovima: želim da vam ugodim svojim divljenjem i potpunom odanošću.
Nikada ranije mi se čovjek nije tako obraćao. Nisam znao šta mi se dešava. Ovaj šarmantni muškarac, navikao da osvaja svaku ženu - da li zaista govori istinu. Ili je to samo prikrivena želja da se dug ne oprosti. Ali kada mi je dao priznanicu na kojoj je pisalo: “Ovo je očigledno ono što želiš” i počeo da mi pomaže da obučem kaput, shvatila sam da govori istinu. Zaista sam želio da mu se što toplije zahvalim, izražavajući mu iskrenu zahvalnost na njegovoj velikodušnosti. Pitao sam svog dobročinitelja mogu li još malo ostati s njim. Oči su mu zasjale i postalo je jasno da mu je moja molba veoma prijala. Kada sam otišao nekoliko sati kasnije, shvatio sam šta znači voleti.
Bio sam na sedmom nebu i nisam mogao da zadržim sretne suze.
Ovaj čovjek me je odmah i potpuno zauzeo, a ja sam osjetila da su me njegovi poljupci i nježni zagrljaji učinili pravom ženom. Zaboravila sam na patnju koju mi ​​je naneo bračni život, na mnoge muškarce koji su me po muževljevom hiru podvrgli poniženju, i prvi put u životu bila sam zaista srećna, vesela i vesela. Ukratko, bio sam prezadovoljan ljubavlju. Ovaj čovek me je probudio, pokazao mi šta je ljubav
a ta ljubav bez fizičkog zadovoljstva je apsurd.
Njegov zagrljaj iskorijenio je sve sumnjivo, prljavo i nepristojno što je dugo ispunjavalo moju dušu; njegovi poljupci su bili tako božanski da su oplemenili sve prljavo i životinjsko što sam doživljavala u intimnosti sa drugim muškarcima. Ali kako se sve ovo dogodilo. Pili smo čaj i pričali kao stari prijatelji. Osjećao sam se opušteno i bio sam sretan pri pomisli da se ponižavajući sastanak pretvorio u bajku. Shvatio sam da je Peter bio vrlo velikodušan, ali tada nisam bio dovoljno iskusan da shvatim koliko mu je truda bilo potrebno da oslobodi lak plijen.
Pustio sam ga da mi poljubi ruku. Nežno ju je pomilovao, a mene su iznenadile emocije izazvane ovim dodirom. Nakon nekoliko čaša vina, osjećao sam se lagano i sretno. Sat na kaminu počeo je da svira nežnu melodiju, a ja još uvek ne razumem kako i zašto sam osetila želju da ustanem i napravim nekoliko plesnih koraka. Peter je divlje aplaudirao i zamolio me da nastavim. MalaPlava Klasicna erotika Kada sam odbila, smijući se, i on je ustao i počeo sa mnom da šeta po sobi. Plesali smo dok mi se ne zavrtjelo u glavi.
Tada me je poljubio u usne. Bio je to nežan, beskrajno sladak prvi poljubac... Ne sećam se koliko ih je bilo kasnije. U svakom slučaju, osetljivi prsti
Peter, njegova hipnotička milovanja, neobično nježni dodiri su me izluđivali.
Onda smo se našli na sofi u uglu, pritisnuli usne jedno u drugo. Svijet je za nas prestao da postoji. Bilo je to kao san, kada su Peterove ruke bile nežne i pažljive
Skinuli su mi odeću. Sjećam se samo da što je moja koža bila hladnija, njegovi poljupci su postajali žešći.Pokrile su me kao najtanje krzno, progutale su me kao letnja kiša, osetila sam nežni dodir usana po celom telu, koje su čeznule za ovim poljupcima, kao pustinja sasušena od vrućine žudi za uštedom vlage.
Osećao sam ih svuda. Preplavili su mi celo telo, tako da se činilo da je sve satkano od ovih vrelih, strasnih poljubaca; tuširali su mi grudi, prelivali mi se preko pazuha, klizili preko mojih bedara i spalili meko meso između mojih nogu. Peter je odavno prestao da me svlači, a njegove ruke su me neprestano milovale i tako nježno i neodlučno da sam pomislila da sam ponovo isprepletena sa svojom dragom Henriettom. Ove nežne ruke milovale su moja ramena, leđa, grudi, njegove usne su probale druge delove tela, njegove ruke su kliznule na moje bokove, popele se ispod moje zadnjice i počele da ih masiraju, guraju, vuku i stiskaju dok me ne ispuni opojni osećaj od ekstaze.
Ne mogu se sjetiti kako sam odjednom postao svjestan Peterovog golog tijela. Nisam primijetio da se skinuo. Mora da je to uradio sa agilnošću akrobata, jer njegove ruke koje miluju ni na minut nisu napustile moje telo. Ali odjednom su se dvije snažne muške noge, hladne i tvrde poput mramora, omotale oko mog tijela, opustile i polako raširile moje divne duge plesačke noge, kako ih je Peter kasnije nazvao. Njegov mišićav torzo pritisnuo je moja elastična, osjetljiva prsa.
Kako je bilo divno. Ovo je čudno muško tijelo, mirisalo je snažno, pikantno i novo - nimalo kao tijelo mog muža, s kojim sam živjela toliko dugo.I bilo je tako uzbudljivo. Da li se ovaj čovjek mnogo razlikovao od ostalih. Zašto me nijedan muškarac nije toliko uzbudio. Možda je Peter bio izuzetno zgodan ili me je zaista prekrasan miris njegovog tijela natjerao da izgubim razum. Ili me je možda očarala snaga njegovih ruku. O, kako sam osetio tu moć, koja me nimalo nije povredila. Nikada u svom životu nisam doživeo nešto slično.
I opet se njegove usne utisnu u moje. U početku sam jedva primijetio pritisak njegovog jezika; i nisam mogla odoljeti, dozvolivši mu da mi uđe između usana, istraži moja usta i zadirkuje mi jezik. Ubrzo sam shvatio da je ova igra poziv, poziv na reciprocitet. Odgovorio sam. Efekat je bio neverovatan.
Njegovo vođenje ljubavi se utrostručilo, a poljupci su se pretvorili u nježne zalogaje. Sisao mi je usne i jezik kao da ih želi progutati. Legao je na mene i osetila sam prijatnu težinu. Odmarao se minut, kao da dobija snagu, a onda je počeo da prodire telom u moje, isprva polako, gotovo neodlučno, ali tako snažno da sam skoro vrisnula.
Sada sam mogao da osetim tvrdoću njegovog koplja, koje mi se smestilo između nogu.
Peterovo disanje se pojačalo i glas mu je postao promukao od emocija dok je pitao:
- Voliš li me bar malo, slatka moja, hoćeš li da me usrećiš jako, jako. Nisam imao izbora i odgovorio sam:
- Da, volim te, radi sa mnom šta hoćeš, tvoja sam, uzmi me potpuno.
- Draga, tako me je sramota... Klasicna erotika zajedničko tuširanje ja... ja... onda, onda ću ti reći... Tako sam sada srećna... Mnogo te volim!
Kada je prošaptao ove riječi, koje su mi zvučale tako slatko, njegova vrela, elastična, nervozno drhtava stabljika se polako i pažljivo kretala između mojih široko raširenih bedara dok konačno nije dotaknuo moje sveto mjesto. Kao da sam ga okusio, ova slatka stabljika je mirno i samouvjereno ušla u mene. Učinio je to bez poteškoća, put je bio dobro pripremljen;
Petrova vješto milovanja, njegova nježnost doveli su me u takvo raspoloženje da nije moglo biti drugačije. Bio sam potpuno utopljen u njegovoj ljubavi.
Peterove ruke kliznule su ispod mene i čvrsto me uhvatile za zadnjicu. Držao me je snažnim rukama, dok je strela njegove ljubavi prodirala duboko u moju pećinu. A kada se polako kretao gore-dolje pažljivo kalibriranim udarcima, koji su me, iako me nisu opustošili, tjerali da zadrhtim, kao od strujnih udara, shvatio sam šta je ekstaza. Njegovo moćno koplje probolo me je poput Kupidonove strijele. A kad je Peter izašao iz mene, drhtala sam cijelim tijelom u iščekivanju njegovog povratka. Plašila sam se da će otići zauvek, umesto da se sprema za još jedan skok...
Ovaj uzbudljivi pokret utisnuo mi se u sjećanje i ostao zauvijek. U mirnom i progresivnom ritmu, veličanstvenoj povorci njegovog istinski kraljevskog žezla, bilo je nečeg samouverenog, snažnog - moglo bi se reći, Petar me imao kao kralja. Uzdahnula sam i stenjala, nikad nisam doživjela ovako nešto, htjela sam da vrisnem od zadovoljstva.
Bio sam ponosan što sam Peteru pričinjavao zadovoljstvo, u to nije bilo sumnje, jer je i on stenjao slatko kao i ja. Nije izgovarao ljubavne riječi, njegovo jaukanje i mukanje ličilo je na zov velikog ljubavno bolesnog medvjeda i uvjeravalo me da je i on u istom polusvjesnom stanju kao i ja.Svaki put kada bi njegov snažan instrument koji se širio (imao sam jasnu ideju da čim je prodro u mene, postao veći i tvrđi) duboko zaronio u grčevito stežuću rupu, Peter je sladostrasno zastenjao, a ja sam požurio da mu pomognem.
Iako su se ovi snažni udari nizali jedan za drugim, svaki je izazvao prijatno drhtanje u cijelom tijelu. Bio je to vrhunac zadovoljstva bez presedana. Ne može biti ništa uzbudljivije i nezaboravnije od načina na koji me je Peter volio.
Oči su mu blistale nada mnom poput zvijezda, a njihov nebeski sjaj mi je pokazivao da je i on srećan kao i ja.
- Oh, ljubavi moja, možeš li izdržati - mučim te svojim znakom ljubavi... umrijet ću na tebi... pusti me da umrem u tvojim rukama...
Njegove nježne riječi potvrdili su jaki drhtaji koji su potresli moje tijelo. Mogao je da me tuče, hoda po meni - smatrao bih to najvećim zadovoljstvom. Za ovog čoveka sam bila više od žene - on je bio Bog i vlasnik mog tela, jer je zauzeo moju dušu...
- Voljeni... moja jedina prava ljubav... voliš li i ti mene. (Njegovo snažno, mramorno tvrdo tijelo me je stalno udaralo). Pružaš mi... pravo zadovoljstvo... ja... nikad... neću moći... da živim... bez tebe!
- Dragi moj Petre... ti si moja jedina ljubav... i želim da budem zauvek tvoja... samo me pozovi prstom... i odmah ću ti se baciti na vrat!
- O, boginjo moja... van sebe sam od sreće... Jesi li primetila da me sve rasplamsavaš. Snaga mi se udvostručuje... Ne mogu više... amaterski pornići price Svršavam!- Osjetila sam kako se njegovo moćno koplje zabija duboko u mene. Odjednom me je probio pulsirajući mlaz, toliko vreo da sam se uplašio da će me proždrijeti.U istom trenutku sam i ja stigao do krajnje tačke. Sve je gotovo. Iscrpljeni smo se zavalili na jastuke.Mata Hari ne pominje da joj se u januaru 1897. godine rodio sin Norman Džon. Dok je njen muž služio u Istočnoj Indiji, rodila se njena ćerka.
Tamo je pod misterioznim okolnostima umro njen mali sin - pretpostavlja se da ga je otrovao domaći sluga, koji se tako osvetio vlasnicima za neku vrstu uvrede.
Život mlade žene u egzotičnoj zemlji i dalje je bio težak, morala je mnogo da trpi od sadističkog muža, koji je uzeo i ljubavnicu.
Ipak, nakon povratka u Holandiju nastavili su bračni život. Ali jednog dana McLeod je nestao, povevši svoju kćer sa sobom. Ožalošćena majka ju je dugo tražila. Sudskom odlukom kćerka je stavljena pod starateljstvo majke, a muž joj je morao plaćati alimentaciju. 1906. su se službeno razveli. Nikada nije uspjela da dobije alimentaciju od bivšeg muža. Mlada žena je morala da doživi mnogo teškoća dok Paris nije počela da priča o novoj zvezdi - izvođaču orijentalnih plesova Mati Hariju.


Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 31 Prosek: 2.6]

23 komentar na “Stump Klasicna erotika price

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Escort girls
Don`t copy text!