Piercing

Piercing

Upoznavanje u Bosni

Mala soba, jedan veliki prozor, sa vratima na balkon, stalno zatvorena i zakačena mračnom neprobojnom zavesom, zidovi obloženi desetinama slika sa životinjskim licima, mali sto sa kompjuterom, polica za knjige i ogroman bračni krevet , stalno rastavljen. Volio je sumrak i u sobi je stalno gorjela mala noćna lampa koja je naglašavala radni prostor na stolu - tastaturu i list papira za bilješke.

Njegov “radni dan” počinjao je u 16 sati i trajao do 2-3 sata ujutro. Grej, kako su ga zvali nekolicina koje je zanimalo njegovo ime, sa žaljenjem pogleda na sat, isključi kompjuter, protegne se i, prišavši jedinim vratima koja vode iz sobe, tiho pokuca.

Napolju je brava suvo škljocnula i u otvor se ulila jarka svetlost poslednjeg dana. Grej je zatvorio oči, protresao njušku i, bočno, pored figure koja je stajala na vratima, progurao se u hodnik.

– Opet je veče, zar ne. – figura koja je otvorila vrata progunđa napola upitno, napola potvrdno.

"Uhm", neodređeno je izdahnuo i odšuljao se u kupatilo.

Otišao je u toalet, umio se i dobro razbarušio svoje krzno kako bi još više ličio na svog divljeg pretka - vuka. Ali koliko god pokušavao da odgodi ovaj put, ipak je došlo. Grey se vratio u sobu, slušao kako brava škljoca iza sebe, ponovo se ogledao po sobi - kao da je sve u redu.

Vuk je otvorio neupadljiva vrata stola i izvadio bocu lubrikanta sa kuglicom/poklopcem. Sjeo je, raširivši noge u različitim smjerovima, pomaknuo rep, izvio leđa, pomičući šapu sa bocom koja je u njoj stegnuta što je više moguće, i pažljivo je podmazivao ispod repa. Počistio je za sobom i legao na krevet.

Najneprijatnije i najponižavajuće je to što sam sve ovo morao sam da radim.Zavukao je usta u improvizovanu kožnu njušku, čvrsto stežući njušku, sa unutrašnjom izbočinom koja je blokirala jezik i potiskivala sve vrste zvukova koje je mogao da izgovori, i pažljivo je zategnuo remenje. Sljepila na očima zbog kojih nije mogao vidjeti one koji dolaze, kragna s kratkim povodcem čvrsto pričvršćena za krevet i ograničavajući mu pokrete, zabio je šape u hvatove na glavi i ustima pritisnuo povijenu kožu, skidajući ih. Raširio je noge što je više moguće i povukao rep u stranu. Kada je završena dnevna procedura koju je odredio vlasnik, Grej se smirio i smirio, s namjerom da odrijema do prvog “klijenta”.

Probudio ga je škljocanje brave i dah hladnog vjetra koji je zajedno s pridošlogom dojurio u njegovu sobu. Nije bitno ko je on. Svi oni dolaze ovamo samo zbog jedne stvari – da se pare sa privezanim vukom. I, iako je podsjećao na svog prirodnog pretka upravo onoliko koliko je ličio na same ljude, ipak su ga smatrali zvijerom, životinjom, seksualnom igračkom za njihov izopačeni ukus.

Prsti koji se tresu oštro su zabili u njegovu krznenu zadnjicu, šireći ih još dalje. Snažna, vruća osovina pritisnula je rebrasti prsten anusa i ušla silom, bezbolno klizeći kroz lubrikant.

Ušavši u uobičajeni ritam pokreta, osjetivši samo blagi pritisak u donjem dijelu leđa, vuk je ponovo zadremao. Od njega se nije tražilo da se kreće ili da ispušta zvukove - ovo je bilo potpuno lišeno okova koje je nosio. Ritam se ili pojačao ili, naprotiv, usporio, a završio se snažnim grčem koji je probudio Greja. Došao je čovjek, obilno zalivši vezanog vuka svojom spermom, došao do daha, ustao i bolno ga udario po nozi. Vrata su zaškripala i on je opet ostao sam.Duboko udahnuvši, Grej je osetio jak miris ljudskog znoja, sperme i malo mošusa iz svog tela. Piercing Nekoliko puta sam stisnuo/opustio trbušne i bedrene mišiće, ublažavajući tegobe. Kao i obično, primetio je vlagu i klizanje u sebi iz ljudske sperme i ponovo je zaspao.

Ovo je trajalo skoro cijelu noć. Danas ih je bilo mnogo, neobično mnogo. Oko tri ujutru, kada mu je dan, odnosno noć, bio skoro gotov, neko je ušao u sobu. Vuk je po navici raširio noge i pomicao rep u stranu, pripremajući se da prihvati sljedećeg „jahača“. Ali vrata su ponovo zaškripala i začuo se gust, tih glas:

„Ključevi, sunđer, mlaka voda i mast“, nije pitao, nego je zahtevao.

Da nije bilo roleta koje je nosio, Grey bi definitivno pogledao u zvučnik - to su bili prvi posjetioci koji nisu odmah napali ležeću figuru.

Vrata su ponovo zaškripala i neko je sjeo na krevet. Začuo se pljusak vode i odjednom lagan, jedva primjetan dodir na repu. Vuk je podigao glavu koliko su ogrlica i povodac dopuštali. Nije mogao da govori ni da vidi, ali je okrenuo glavu kao da je hteo.

Lagani, bestežinski dodiri od sredine leđa, do repa i nogu, kao da se prljavština spira sa vas. Nakon svakog puta čulo se prskanje vode - vjerovatno je osoba koja je došla ispirala sunđer. Pažljivi, gotovo zastrašujući dodiri mlakog sunđera oko anusa, mekani pokreti milovanja, brisanje sperme, prljavštine, ulja za podmazivanje. Još jedan pljusak vode, pauza i tanak mlaz, istisnut iz sunđera, kaplje na vuka, teče ispod repa u skrotum.

Vlažni sunđer se pritiska na anus, a tvrdi prsti ga pritiskaju duboko, prodirući kroz lako otvorene nabore u telo, dodajući vodu u spermu desetina erupcija.Jednom, dvaput, tri puta – sve dok osoba koja je ležala nije imala prirodnu želju da sve to izlije iz sebe. Grej se lagano napeo, podigavši ​​karlicu iznad kreveta, tuđi prsti su spretno rastezali mlohave mišiće njegovog anusa, oslobađajući ono što su mu ljudi dali ove noći.

„Bravo“, počešući pluća po sakrumu, „osoba koja je sjedila u prostoriji jasno je znala koja mjesta zvijeri donose zadovoljstvo.“ "Učinimo to još jednom", njegovi prsti su ostali unutar Greja, rastežući prsten od kože, a voda se slijevala i slijevala iz preživjelog sunđera.

Vuk je osetio blagi topli talas kako mu ulazi u unutrašnjost. Ponovo se napeo - istiskujući je iz sebe. Prsti su nestali, mokri sunđer je ponovo polizao zadnjicu i butine.

„Prevrni se“, jedva čujni glas je bio pojačan rukama koje su se penjale ispod kukova ležećeg čoveka.

Šape su, naravno, morale biti ukrštene - zahvati se nisu rotirali s njim. Rep je između široko raširenih nogu, njuška tvrdoglavo gleda u plafon. Još nikog nije upoznao. Obično je Grej ležao na stomaku, u tišini čekajući da se sledeće ljuljanje završi. Niko ga nikada nije tražio da se prevrne na leđa.

Voda mu se slila na stomak i bedra, sunđer je prošao kroz vunenu i krznenu kesu u kojoj je bio sakriven sopstveni penis, duž skrotum, ispirajući tragove sperme koja je uspela da potuče ispod nje. Od nežnih, gotovo nežnih dodira, Grey se uzbudio i njegov zgodni muškarac je ustao u svoju punu visinu, zalio se krvlju i formirala se mišićna lopta, koja je izazvala „zaključavanje“ kod ženki tokom parenja.

“Dobra djevojka”, sunđer se nježno omotao oko njegovog debla, napravio nekoliko pokreta pranja/maženja, što je izazvalo grčeviti talas želje u vuka. - Ali ne sada.

Stege su škljocnule, oslobađajući šape, karabin za povodac je zaškripao, oslobađajući ogrlicu iz čeličnog zagrljaja. Grey je sjeo, još uvijek ne vjerujući šta se događa, i posegnuo za slijepima i njuškom, ali su ga zaustavile iste snažne ruke:

- Ne, ostavi ovo.

Vrata su ponovo zaškripala. Neko je ušao i ponovo izašao, ponevši sa sobom vodu, sunđer i prljav veš natopljen sekretom i vodom. Obično je to radio sam, ujutro, kada bi se probudio nakon noći na poslu. Brava vrata se zatvarala, a vuk je nanjušio - neko je ostao s njim. Neko ko nije mirisao na ljude u ovoj kući.

Neko mu je lagano pritiskajući ramena natjerao vuka da ponovo legne na čist krevet, potonuo pored njega. Njegove snažne ruke milovale su čupavo tijelo, budile uzbuđenje, želju, ljubav kod nekoga ko nikada nije poznavao takav tretman. Tanki prsti razigrano su prstali po krznu, preskačući tijelo samo u njima poznatim smjerovima, svakako izazivajući drhtanje, izvijajući tijelo pod sobom u luku zadovoljstva. Uspeli su da protrljaju uvo, prošetaju po vratu, ostave raščupani lanac tragova-pega na grudima, nacrtaju deset staza raščupanog krzna na stomaku, zaigraju oko napetog muškog trupa, kliznu duž unutrašnje strane bedara i mekog kože ispod repa. Nekoliko puta su provukli pahuljasti rep kroz prsten blago stisnutih šaka, trčali po leđima, duž kičme, brojeći svako rebro, i ponovo se vratili na vrat.

Novajlija nije žurila da pređe na „glavni program“ večeri, dozvoljavajući vuku da se nasiti dodirima, razigranim grebanjima i zagrljajima. hlamidija RolePlay Čupavo tijelo se pretvorilo u neprekidnu loptu zadovoljstva, kada svaki prolazni dah povjetarca izazove eksploziju emocija.Činilo se da u čitavom Grejevom velikom telu nije ostalo nijedno mesto gde ne bi gledali razigrani prsti i gde ne bi bilo toplog mesta ljubavi i želje.

Kada je ušao, činilo se kao prirodan kraj igre, bez kojeg bi sam život bio nezamisliv. Njegovi dlanovi, navlaženi mazivom, igrali su se vrelim, drhtavim stablom vučje ljubavi, klizeći po njoj u taktu sa pokretima ogromnog, čvoravog, vrelog kao ključala voda penisa u vučjem anusu. Grey je nečujno urlao, stenjao, lajao, savijao se, dršćući svim svojim mišićima, iznova i iznova, silinom, gurajući se na vrelo deblo čoveka. Ovo je bio prvi put da je ovo želio. Želio je strastveno, snažno, do bola u svojoj razderanoj unutrašnjosti.

Nasitivši se, vuk je zaspao, sklupčan u fetusa, u žmigavcima, njušci i kragni, tiho hrčući nosom. A iza njega, zbijen, sa rukama oko struka, onaj koji mu je ovo dao divlje, neuporedivo zadovoljstvo bilo je spavanje. Grej se budio nekoliko puta tokom noći od laganog milovanja i tihog šapata u njegovom velikom krznenom uhu. Još nekoliko puta sam iskusio čudan, gotovo hipnotički efekat ovih prstiju, i divlji, razdirajući bijes parenja s ovim nevidljivim ljubavnikom.

Grey se probudio dugo poslije podneva. Bez povodca, kragne, brnjice, roleta - sve je to bila noćna potrepština njegovog rada. Čisto, bez tragova gostiju preko noći i na čistom krevetu. Njegove šape su prelazile po tijelu, provjeravajući realnost noćnih igara - da, tijelo je i dalje pamtilo milovanja, dodire, i dalje je zadržavalo toplinu tuđeg tijela, ali ispod repa je bilo čisto i dodiri nisu izazivali uobičajeno, svakodnevni bol.U vazduhu sobe još je bio jak vanzemaljski miris koji je obavijao i samog vuka.Sjeo je, čudeći se laganoj vrtoglavici, dugo njušio, ispitivao situaciju, pokušavajući pronaći barem neke znakove - svjedoke noćno prisustvo neobičnog gosta. Spustio se na sve četiri, zabacio šapu daleko unazad, opustio se i pokušao da izlije barem dio sjemena koje je noćni gost tako velikodušno podijelio s njim. Ali unutra, iako je sve stenjalo, kao od mnogih, mnogo izliva, bilo je čisto i prazno. Drhtavih nogu prišao je vratima, tiho se počešao i, kada su se vrata otvorila, odšuljao se u kupatilo da se opere.

Srijeda, 19. mart 2003. Denis A. Katuro

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 42 Prosek: 2.4]

24 komentar na “Piercing RolePlay price

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Escort girls
Don`t copy text!