Raznolikost

Raznolikost

Upoznavanje u Bosni

“Građani muškarci, ovo pišem prvenstveno za vas (čitao sam vaša razmišljanja na temu kako privući ženu u AS), ali ako dozvolite svojim drugim polovicama da pročitaju, kako kažu, neće biti štete osim dobrog.

Odmah se rezervišem, nisam žena lake vrline i sl., već veoma ugledna majka porodice sa 13 godina iskustva (živimo zajedno od 17. godine). Istovremeno, seks nam je oduvijek bio (i jeste) na prvom mjestu, u svakom slučaju, tema bolne glave se nikada nije pominjala, zaboravljamo na svaki posao zarad prilike da OVO radimo. Za nas ne postoje zabranjena područja, mjesta, izrazi u svemu što se odnosi na seks. Uz jedan izuzetak, do nedavno nismo imali analni seks. Odnosno, nemam predrasude o ovoj temi, samo me uvijek boli.

Priča je ovakva... jednog dana, pre 10-ak godina, kada smo se posebno nasilno kretali u položaju on pozadi, sasvim slučajno penis je završio ne na tradicionalnom mestu, već u guzici. Od svog ubrzanja, ogroman penis na vrhuncu uzbuđenja ušao je, niotkuda, u malo dupe koje apsolutno nije očekivalo ništa slično. Malo je vjerovatno da možete zamisliti koliki je moj sjaj, nešto slično se dogodilo mačku iz Tom & Jerryja, kada je miš uštipnuo nešto po njemu i mački su oči iskočile. Zamislite samo kakve veze moja guza može imati sa analnim seksom nakon onoga što se dogodilo. Ovo mjesto je jako dugo bolelo, tačnije zacijelilo (ići u toalet, izvinite, bilo je nemoguće hodati, odmah je počelo krvariti).

U narednih 10 godina moj muž je povremeno pokretao temu AS, povremeno smo pokušavali (ti prsti u guzi, lubrikanti, jezik itd.). Uvek se završavalo istim: čim je penis pokušao da uđe u guzu, smanjio se, postao je još bolniji i mi smo tu stvar prekinuli.Štaviše, moj muž je uvek govorio da ga moja guza jako uzbuđuje i da sama pomisao da tu ubacim penis izaziva orgazam. Ja sam to uvijek shvaćao kao kompliment, ali stvar nije išla dalje, odlučila sam da moja guza nije veličine penisa ili jednostavno nije moja i to je to, ne bi bilo zločina.

Onda smo rodili dete. Nakon carskog reza ostao mi je mali ožiljak, potpuno netaknut i da, izvinjavam se na izrazu lica (pa, jasno, rodila sam na pogrešnom mjestu), uvećanih grudi i jako pojačanog seksualnog apetita. Nas dvoje. Navodno, na osnovu kombinacije faktora, kažu da žene nakon porođaja izbezumljuju ovu temu, a bliži se i 30. godišnjica je još jedan faktor (u smislu uticaja na žensku seksualnost). Moj muž, očigledno, od novog tela... Ja sam, u stvari, bivša gimnastičarka, tako da se uvek održavao odnos 90-60-90, a onda je dodato još par veličina na prvih 90, i zadnjica mi se malo zaobljena, pa je Ostap stradao, tačnije OstapOV. Ranije sam doživjela višestruke orgazme, tako dugotrajan visok (mrr-r-r-r), ali sada zapravo dolazim u neku vrstu narkotičnog osjećaja tokom seksa, kao da sam odmah prije popila bocu vina. Raznolikost Ponekad me čak i plaši, čini mi se da ako sada ne staneš, da ćeš odleteti negde daleko i nikad se više ne vratiti. I sam orgazam je nekako postao na ivici gubitka svijesti.

Standardi mog muža su bili potpuno oduvani; izgledao je kao manijak s ovom idejom da me siluje. Ja sam (očigledno pod uticajem njegove upornosti) odlučio da RAZMISLIM o tome.Ističem ovu riječ jer prije, kada sam razmišljao, nisam baš ništa pomislio, već sam samo, zombiran vlastitim razmišljanjem da me boli zadnjica, izvodio ritualne radnje da dokažem koliko je to bolno (naime, dozvolio sam sebi Stavite prst, jezik itd., tako da kao rezultat uzdisanja možete reći, pa vidite, i dalje boli).

Pa šta sam mislio...

- muškarac (muž u smislu) želi ovaj posao. To jest, on posebno ŽELI;

- VOLIM tu osobu.

Prokletstvo, pomislim u sebi, zašto mu ne bih, iz ljubavi prema čovjeku, dao ono što želi. (Neću te opterećivati ​​raznim drugim mislima koje su me posjećivale, na temu da mi se svijet nije strgao kao klin na guzi i da, ako želiš, možeš naći gomilu drugih lijepih guzica oko sebe koji posebno poštuju OVAJ posao).

Ukratko, odlučili smo da zadovoljimo guzicu mog muža. Još jednom, kada se ukazala prilika, opet, u poziciji s leđa, pokušali su da tu ubace penis. Guza se smanjila, ponovo zabolela i odbila. Iako ne, uspjeli smo gurnuti glavu tamo za centimetar, zbog čega je zadnjica potpuno poludjela, stisnula se do sramote i zamalo da jeca. Pa žao im je zadnjice, maknite je (moj muž, pametan, podržao je grit, do đavola, konačno, super, bar neka bude, ostalo ću skužiti).

Ja sam pak, nastavljajući da RAZMIŠLJAM na ovu temu, došao do zaključka da to nije stvar fiziologije (jer zamislite, opet se izvinjavam zbog naturalizma, kako prilikom čina defekacije zadnjica bezbolno mijenja svoju unutrašnju veličinu). To znači da je u glavi, odnosno komanda iz mozga ne dolazi u guzu, kao, opusti se, guzica, zabavi se.

Ali pre nego što je došlo do prijateljstva sveštenika i starešine, još jedno plivanje u van, kako ja to zovem, kada, kao što sam već napisao, nastupi takvo stanje, mmm, jedan neprekidni orgazam, uopšte. I u takvim trenucima želite akutnije senzacije, odnosno čak akutnije od samog orgazma. I baš u tom trenutku, sama ruka je posegnula za penisom, zabila ga u guzicu i onda, dovraga. Tada se nešto dogodilo, ispostavilo mi se da završim sliku, naime, moja guza je progutala penis potpuno bezbolno i ja sam dobio soooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo (dobro, nije iznenađujuće nisam se ranije upetljavao u ovo i ne znam da li tu ima nekih erogenih zona, ali izgleda da postoje, jer su senzacije od stimulacije svih zona klitorisa, zadnjice i ozloglašene G tačke jednostavno neverovatno). Inače, glava je takođe bila stimulisana, muž je bio toliko lud da se moglo svršiti samo od pogleda u njega.

Sve se dogodilo u poziciji u kojoj sam ja bio na vrhu i, moram reći, ovako je najmanje bolno ubacivanje penisa u guzu. Istovremeno, moguće je stimulirati i sam klitoris, pod čijim utjecajem se guza uglavnom opušta i gura na penis sve do krajnika. O mužu uopšte ne treba govoriti, jer on sve to jasno vidi. Ukratko, od svega što se desilo mi smo bili u takvom, ne mogu da nađem ni reč ekstaza, ili šta. Za reakciju muža možeš mnogo dati, ali u kombinaciji sa onim što sam dobila, nema potrebe da se govori. Pored čisto fizičkog zujanja (građani, ne lažem, to je neka vrsta kosmičkog orgazma), postojao je i osjećaj kao nakon gubitka nevinosti, kada hodate ulicom sa izrazom misterije na licu ( kao, vidi, uspjeli smo!).

Sada za tehničke detalje (ovo je važno, svi prethodni su bili tekstovi).

Dakle, ni nakon ovako uspješnog prodora u guzicu, nije mi bilo lakše da tu zabodem penis, ne, samo u trenutku jakog uzbuđenja. Tada i samo tada guza sama prihvata i dobija zujanje. I uzgred, ne svaki put kada imam seks, dođem do tog stanja zavisnosti kada poželim da me uhvate u guzicu, pa ne treba misliti da je zadnjica uvek spremna.

Dalje. Možda se svi ovi tehnički detalji odnose samo na moje tijelo i kod drugih žena je sve potpuno drugačije, ali nešto mi govori da je kod nas sve otprilike isto. Dakle, ja ću govoriti u svoje ime, a vi sami donosite zaključke. Dakle, baš taj prst u guzi kojim pokušavate da razvijete, ukrotite, pa čak i stimulišete, u najmanju ruku je beskoristan, a zapravo nije ni prijatan. Na primjer, ovaj prst me je uvijek rashlađivao; jednom kad se raspoloženi za zujanje, toplina se širi cijelim tijelom i odjednom bam, prst na guzi. Uzbuđenje odmah pada na nulu, jer prvo, jednostavno nije baš ugodno, a drugo, odmah počinjete da očekujete dublji prodor. Dakle, sumnjam da vaše žene, koje vam dozvoljavaju da tu gurnete prst, to rade isključivo zbog vas. Uostalom, sa fiziološke tačke gledišta, ne treba ništa da vežbate, pogotovo prstom, pre nego što odete u toalet, ne masirate zadnjicu krastavcem da ne boli kakanje ( dovraga, izvinjavam se još jednom).

Što se tiče lubrikanata, najvjerovatnije je i ovo sasvim beskorisno, jer u trenutku jakog uzbuđenja (a to je kada ga želite dati u guzicu) prirodno podmazivanje je više nego dovoljno. U svakom slučaju, smetalo bi mi ulje u guzi.

Jezik. Pa, ovo nije za svakoga. seksualni terapeut Anal Što se tiče naklonosti, to je, naravno, lijepo, ali vas neće mnogo približiti vašem cilju.Takođe želim da kažem da je teško da je moguće shvatiti sve čari sistema zvučnika iz prvog puta, pa recimo hajde da probamo jednom, ako nam se ne sviđa, nećemo biti nemarni. Sam seks, čak i tradicionalni seks, ne privlači svakoga prvi put, ali evo u čemu je stvar.

Inače, u određenoj mjeri, na pozitivan rezultat može uticati i svijest žene o privlačnosti njenih intimnih dijelova - zamolite je da uradi dubinsku depilaciju u bikiniju (to je kada se dlačice uklanjaju sa svih mjesta, uključujući i zadnjicu. Na stidnoj zoni mozete ostaviti prugu kao srce.To se naravno ne radi britvom nakon cega ostane cvrstica,ali voskom dobijate veoma glatku,neznu kozu usput,stvarno cini sesiju izgleda odlično na fotografiji). Ali sve se to, u svakom slučaju, svodi na to da dok sama žena ne odluči da AC ima pravo na život, nećete ništa raditi s njenom zadnjicom. Odnosno, kako je negdje ispravno napomenuto, seks je u glavi. A vaš zadatak nije da prstom razvijete njeno dupe, već prije svega da razvijete njen mozak. I guza će se stegnuti.

Prednosti koje žena dobija od AS-a, sam orgazam je fenomenalan (ne boli zadnjicu. Testirano iz ličnog iskustva, koliko god da je penis ogroman na vrhuncu uzbuđenja, potpuno bezbolno ulazi u zadnjicu na trenutak kada je žena već raspoložena za orgazam). Jedina stvar koju ne bih preporučio u početku je dugo trljanje (tačnije dugo) ... nema prirodnog podmazivanja u guzi i ubrzo postaje bolno, a čim se osjeti i najmanji nagovještaj bola kada se pojavi, zadnjica se odmah skupi i tada postaje stvarno ozlijeđena.

A drugi veoma jak podsticaj za ženu je reakcija njenog muškarca. Samo za ovo možete probati. Nadam se da ćete sve ovo uspjeti prenijeti svojim ženama i one će se pridružiti redovima ljubitelja AC-a. Želim svima puno sreće.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 83 Prosek: 4.5]

3 komentar na “Raznolikost Anal price

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Escort girls
Don`t copy text!