Vaspitanje

Vaspitanje

Upoznavanje u Bosni

- Zdravo. Gdje ideš. – Sergej je zaustavio Olgu i Svetku na nasipu.

- Zdravo. Kupaj se. Do plaže.

- Želiš li s nama?

- Idemo na.

Olga i Svetka se već treću sedmicu odmaraju u kampu na obali mora. Obojica su se već sprijateljila. Sergej se smatrao Olginim prijateljem. Često su zajedno šetali, ljubili se i više puta su noću izlazili iz kampa kako bi se goli kupali u moru. Često je tokom i nakon kupanja Sergej, kao slučajno, dodirivao Olgino tijelo. Ponekad ju je grlio tako da mu je ruka bila na njenim grudima, ponekad je prelazio rukom preko njenog dupeta, a ponekad je njegova ruka, prolazeći duž njenog stomaka, završila u gustoj pahuljastoj dlaki između njenih nogu. Na Olginu veliku žalost, stvari nisu išle dalje. Razlog za to bila je neka Sergejeva neodlučnost, a Olgi je bilo neugodno reći direktno o svojoj želji. Sada je bila prava prilika da razviju vezu, jer prijatelji nisu išli na zajedničku plažu, već u malu uvalu, sa svih strana zatvorenu planinama, koju su otkrili šetajući.

Sergej je uzeo devojačke torbe i zagrlio Olgin struk. Sva trojica su krenula prema moru.

- Stani. Zar nije tu plaža. – Sergej je pokazao na nasip.

„Mi nismo na ovome“, Olga je perifernim vidom posmatrala Sergeja, „mi smo na divljem“.

„Pa, ​​divlje je, divlje je“, složio se Sergej i krenuli su dalje.

Desetak minuta kasnije, spustivši se sa litice, našli su se u željenoj uvali. Srećom, ovdje nije bilo nikoga drugog i niko se nije mogao miješati u Olgin plan. Bacajući peškire na kamenčiće i skidajući lagane suknje, prijateljice su ostale u kupaćim kostimima koje nisu žurile da skinu. Sergej je skinuo šorts i majicu i ostao u kupaćim gaćama, koje su prelepo grlile njegovu zategnutu zadnjicu i impresivne veličine "alata".Olga je više puta vidjela Sergeja bez kupaćih gaćica i znala je šta se krije iza elastične tkanine.

Prijatelji su, glasno se smejući, jurnuli u vodu. Sergej ih je pratio. Vaspitanje Djevojčice nisu plivale daleko, već su ostale u plitkoj vodi. Ležali su potrbuške i uživali u toploj vodi i blagom ljuljanju daska. Sergej je otpozadi doplivao do Olge i počeo da je miluje po nogama, počevši od stopala i postepeno se pomerajući sve više i više. Olga je ležala poluzatvorenih očiju i tiho poludjela od ovih laganih dodira. Svetka je, primetivši to, prišla bliže i osetila kako Sergejeva ruka nekoliko puta klizi duž njene noge. Devojke su se pretvarale da ne primećuju Sergejeva milovanja, ali on ih je, postajući sve smeliji, već mazio po guzici, ponekad im je lagano prodirao u gaćice.

Konačno, Olga je ustala i otišla do obale. Svetka je krenula za njom. Sergej je vukao iza, pomalo razočaran. Devojke su legle na peškire, izlažući svoja tela užarenom suncu. Sergej je seo pored njega i ispitivao ih. Obojica su ležali na leđima, a on je imao dobru priliku da uporedi. Olgine male grudi postale su gotovo potpuno ravne, a kroz tkaninu njenog kupaćeg kostima prozirale su se samo tvrde izbočine njenih bradavica. Ravan stomak s uzdužnom šupljinom završavao je snažno izbočenim tuberkulom pubisa. Njena mala zadnjica i uski bokovi dobro su se slagali sa dugim nogama. Svetkine grudi su, naprotiv, zadržale svoj volumen i sada su virile iznad dekoltea kupaćeg kostima u dvije mekane hemisfere. Njen blago konveksan trbuh sa izduženim pupkom pretvorio se u kosi pubis. Široki bokovi glatko prelaze u vitke noge. Olga ju je privukla šarmom svoje mladosti, a Svetka svojom moćnom ženskom snagom, a Sergej nije mogao da odluči koja mu se od njih više sviđa. Konačno, odlučio je da "ostane vjeran" Olgi, ali da ne propusti šansu ako se ona ukaže.

Prošlo je nekoliko minuta, Olga se protegnula i sjela. Otresajući zaglavljeni pijesak sa grudi i stomaka, pogledala je Sergeja.

– Zar ne bi trebalo da igramo karte?

Svetka je otvorila oči.

- Dobra ideja. Serjoža, kako si?

- Sa zadovoljstvom. sta igramo?

- U ubacivanju. Ne želim da razmišljam.

Svetka je ustala i sjela. Olga je izvadila špil karata iz svoje torbe i počela lijeno da ga miješa.

-Za šta igramo. – Olga je pogledala Svetku.

"Da se skinem", rekla je Svetka bez ikakvog razloga.

Olga je s neodobravanjem pogledala Svetku, ali je šutjela. Sergej ih je pogledao.

- Dakle, nosiš više.

„Smatrajte da imamo prednost“, nasmijala se Svetka.

- Pa, hendikep, hendikep. Odustati.

Olga je brzo podijelila karte i igra je počela. Svetka je u početku imala sreće i činilo se da će pobediti, ali je u poslednjem trenutku Sergej uspeo da je ostavi sa asom. Vrijeme je da platite ponudu. Svetka je lagano pocrvenela, Sergej joj još nije video grudi, a onda je stavila ruke iza leđa i otkopčala kopču grudnjaka. jebanje u crkvi Anal Sergej je pomno pratio njene postupke. Svetka je skinula grudnjak, stavila ga pored sebe i nekoliko puta rukama prešla preko preplanulih grudi. Njene velike bradavice bile su napete od uzbuđenja. Nasmiješila se Sergeju i pokupila karte. Da bi došla do karata koje su ležale pored Sergeja, morala se nisko sagnuti, tako da su joj prsa visjela u dvije elastične hemisfere. Sergej ju je držao na oku.

Na kraju je Svetka promiješala i podijelila karte. Olga je odmah osjetila da je Sergej sada napada. Igrao je jako dobro, a Olga je shvatila da su malo precijenili svoju snagu. Predosećaj je nije prevario i ostala je pune ruke karata. Bio je njen red da pocrveni. Iako su joj i Svetka i Sergej već videli grudi, osećala se stidljivo u prisustvu obojice.Nije bilo kuda i ona je ispružila ruke iza leđa. Kada su kravate olabavile, hladnoća uzbuđenja prošla joj je tijelom i osjetila je kako joj bradavice otvrdnu. Spustivši oči kako ne bi srela Sergejev pogled, skinula je grudnjak i takođe ga stavila pored njega. Iskosa je pogledala Sergeja. Pogled mu je klizio preko njenih grudi, a zatim prešao na Svetkinu i ponovo joj se vratio. Olga je počela skupljati karte.

Posle sledećeg takmičenja, Svetka je morala da se rastane od gaćica, a Olga je shvatila da ni ona nema gde da ide. Stoga je, primivši dva asa "za naramenice", mirno ustala i, okrenuvši leđa Sergeju, nisko se sagnula, skidajući posljednji komad svoje odjeće. Nakon toga, Sergej je rekao da treba da se okupa i pojurio u vodu.

Kada se Sergej vratio, lice mu se razleglo u širok osmeh dok je bacio pogled na svoje gole prijatelje.

– Šta ćemo sad da igramo. – upitala je Olga.

- Možda sada možemo da igramo za želju. – veselo se nasmejao Sergej.

Olga je iskosa pogledala Svetku, koja je slegnula ramenima. Olga je sakupila karte i počela dijeliti. Ali ovoga puta sreća se nije osmehnula ni njoj ni Svetki. Uprkos tome što je Sergej bio uzbuđen, njegov napeti penis se vidio kroz kupaće gaće, nije igrao ništa lošije, a Svetka je "ostala".

„Šta hoćeš“, upitala je šaljivim tonom.

Sergej je zaškiljio na nju i odlučio da uživa.

"Pomazite je", klimnuo je Olgi.

Svetka je pružila ruku i prešla njome po Olginim leđima.

„Ne, to neće ići“, odmahnuo je Sergej rukama.

- Ali kao. – Svetka je napravila nedužne oči.

„Pa, ​​evo“, Sergej ga je milovao po grudima, „i tamo“, pokazao je očima negde dole.

Svetka je, izgledajući krivo, stavila ruke na Olgine grudi i počela ih polako milovati.Naravno, to je radila više puta, i sama je uživala u tome, ali sada je Sergejevo prisustvo sputavalo i nju i Olgu. Olga je u početku pokušavala da glumi ravnodušnost, ali nije dugo uspjela. Svetkini nježni prsti brzo su joj otvrdnuli bradavice. Olga se malo zavalila i naslonila na ruke. Da ne bi videla Sergejeve oči uprte u nju, zatvorila je oči. Svetka je u tom trenutku nastavila da se miluje po grudima jednom rukom, a druga ruka, klizeći preko stomaka, ulazila je dublje u gustiš između njenih nogu. Olga je osjećala da "teče" i nije mogla sebi pomoći. Anal Nikola Kalinić Ugrizla se za usnu da ne bi stenjala kada je Svetkin prst, šireći usne, dodirnuo klitoris.

- Pa. Dosta. – Svetka je zastala.

„Da, dobro“, Sergej je grčevito progutao, „Odmah ću“ i ponovo odjurio u vodu.

Olga je ustala i takođe otišla do vode, Svetka je krenula za njom. Legli su u toplu vodu blizu obale. Spori talasi su ih lagano ljuljali.

– Šta ćemo ako ponovo pobedi. – upitala je Svetka.

"Neće pobediti", rekla je Olga samouvereno.

- Pitam se zašto?

„Videćeš“, a Olga je vragolasto namignula.

Nakon što su malo poležali i smirili se, prijatelji su ustali iz vode i vratili se Sergeju. Tokom plivanja uspio je da se izbori sa svojim uzbuđenjem i sada mu penis nije tako jasno virio iz kupaćih gaćica.

- Pa. Hajde da nastavimo“, zamolio je Sergej očekujući nastavak.

„Nastavimo“, odgovorila je Olga i sela ispred njega prekrštenih nogu.

Sergeju je bukvalno otpala vilica. Očekivao je sve osim takvog spektakla. Olga nikada nije brijala stidne dlake, samo ih je malo podšišala da joj ne vire ispod kupaćeg kostima.Uvijek je bila ponosna na svoju kosu, koja se iz daljine mogla zamijeniti za male crne gaćice. Između Olginih široko raširenih nogu otvorio se mokri, nježnoružičasti prorez u trokutu guste tamne kose, duž kojeg su još tekle kapi vode. Sergejev član je odmah povratio nekadašnju tvrdoću. Olga je, kao da to nije primijetila, brzo podijelila karte. Sergej je pokušao da skrene pažnju sa ovog čudesnog pogleda, ali mu se pogled tvrdoglavo vraćao tamo. Jako se trudio da se koncentriše na igru.

"Pa evo", izložila je Olga dva asa ispred njega, "sa adutom."

Nije mu preostalo ništa drugo nego da ustane i pod pogledima devojaka skine kupaće gaće. Sergejev penis je bio veličanstven, lijepog oblika i dugačak 15 ili čak 18 centimetara. Ponovo je sjeo i stidljivo pokušao da se pokrije rukama, ali je došao red da popusti i ruke su mu bile zaposlene. Olga se nagnula prema Svetki i šapnula joj na uho:

- Ja zelim njega.

„Ni ja ne bih odbila“, odgovorila je Svetka.

-Šta šapućeš tamo. – mrko je upitao Sergej.

„Izmišljamo želju“, odgovorila je Svetka, a obe prijateljice su se glasno smejale.

Sergej je primijetio da Olga povremeno baca pogled na njegov penis u erekciji. Nastavila je da sjedi prekriženih nogu i sada je jasno mogao vidjeti da joj je prorez natečen i da obilno curi bistra tekućina.

"Ako sada pobedim", pomislio je, "zamoliću te da me dodirneš."

Ali sreća se okrenula od njega. Karta "nije radila" i Olga je ponovo pobijedila.

„Pitam se“, sijevnula je misao, „šta će ona sada smisliti?“

Olga se osvrnula oko sebe, ustala, otresla zaglavljeni pijesak sa svoje zadnjice i popevši se do velikog kamena koji je ličio na sto, legla na njega stomakom.Raširila je noge u strane i ispupčenje usana. , prekriven gustom, sjajnom dlakom, postao je jasno vidljiv. Sergej je bio zatečen. U prvom trenutku nije shvatio šta Olga želi, ali Svetka je, lagano ga dodirujući rame, šapnula:

- Idi do nje.

Sergej je ustao i ukočenih nogu otišao do Olge koja ga je čekala. Penis mu je bio na 45 stepeni. Svetka je, iščekujući događaj, spustila ruku između nogu i tamo počela polako da miluje. Sergej je prišao Olgi i pažljivo prešao vrhovima prstiju preko njenog dupeta. Olga je zadrhtala kao od hladnoće i, okrenuvši se, pogledala Sergeja kroz poluzatvorene kapke. Počeo je hrabrije da je miluje, i dalje se ne usuđujući da uđe. Olga se, pokušavajući da ga požuri, malo zavalila tako da mu je penis dodirnuo udubljenje između njene elastične zadnjice. Sergej je prešao prstima od njenog stomaka do njenog dupeta. Prilična količina Olgine tečnosti ostala je na njenoj ruci. Nakon što je njime podmazao glavu svog penisa, Sergej ju je usmjerio na željeni ulaz i lagano pritisnuo. Usne su se lako razdvojile i penis je bez ikakvog otpora skliznuo unutra.

Osjećaj prvog prodora pekao je Sergeja. Glava mu je utonula u vruće, vlažne dubine. Osjetio je kako se Olginova utroba nekoliko puta zgrčila, prihvatila njegov penis i tiho zastenjala od zadovoljstva.

Olgu je do krajnjih granica uzbuđivala kontemplacija Sergejevog penisa i samo su je uslovi igre sprečili da pritisne usne na njega ili sedne na njega. Sada je konačno imala priliku da uživa. Ležala je na toplom kamenu, zatvarajući oči u iščekivanju željenog dodira.Prsti su joj klizili po koži i lagana jeza je prešla niz njena leđa. Ovdje vrela glava klizi između njene zadnjice. Pa je rukom prešao preko njenih usana, lagano dodirujući njen klitoris. Boško Siti price I evo dugo očekivanog trenutka. Njegov kurac polako prodire u nju. Da bi to bolje osjetila, Olga je nekoliko puta stisnula mišiće vagine.

Sergejev član je polako prodirao sve dublje i dublje. Konačno, Olga je osjetila kako se on oslanja na njenu matericu i snažno je pritiska. Istovremeno je osjetila kako joj stomak dodiruje guzicu. Na nekoliko sekundi Sergej se ukočio, a onda je počeo polako da se povlači. Čvrsto ju je rukama držao za dupe i polako nabijao Olgu na svoj veliki kurac.

Svetka je, posmatrajući ih, već jednom uspela da svrši i sada je mirno ležala, mazeći se između nogu. I ona je htela da sada bude na Olginom mestu, ali se još nije usuđivala da se meša.

U međuvremenu, Sergej je, sve uzbuđeniji, počeo sve oštrije da se kreće i sada mu je penis silovito uletio u Olginovu vaginu. Glasno je vrištala sa svakim udarcem. Dugačak penis bolno je udario u maternicu, sprečavajući Olgu da se uzbudi. Konačno više nije mogla izdržati.

„Čekaj“, pružila je ruku unazad, odgurujući Sergeja.

- Šta se desilo. Ne sviđa ti se?

- To me boli.

Sergej je obeshrabren pogledao Olgu. Obojica su tražili izlaz iz situacije. Odjednom se Olga nasmiješi i, popreko pogledavši Sergeja, reče:

“Probaj s drugom...” i opet legne.

U početku Sergej nije razumio na šta je mislila. Hteo je ponovo da uđe u Olginu rupu, ali, raširivši joj dupe, odjednom je ugledao šta je ona želela. Kleknuo je i, navlaživši prst sa dosta lubrikanta, lagano ga prešao duž uskog prstena. Odmah se primamljivo opustilo, kao da vas poziva unutra.Olga je, zahvaljujući Svetki, već imala bogato iskustvo u tom pogledu i znala je kako brzo opustiti anus. Sergej je, shvativši to, ipak odlučio da ne rizikuje i ne uđe odmah. Vratio se do vrećice koja je stajala na pijesku i izvadio tubu kreme koju je jedan od njegovih prijatelja ponio sa njom. Svetka, gledajući ga ispod poluzatvorenih kapaka, nije oklijevala da se pogladi između nogu.

Vratio se Olgi, koja je još ležala na kamenu, i, istisnuvši kremu na prst, počeo nežno mazivati ​​anus i oko njega. To je Olgi pričinjalo očigledno zadovoljstvo. Ona je bukvalno curila od sokova, a dupe joj se ili stiskalo, istiskujući kremu, pa opet opuštalo, puštajući prst unutra. Sergej je shvatio kakvo je strašno oružje njegov penis za Olginu guzicu, pa mu se nije žurilo. Prvo je jedan prst prodro unutra, zatim dva. I tek nakon što se Olga navikla na njih, odlučio je da uđe. Nakon što je velikodušno namazao glavu kremom, ustao je i pritisnuo je na Olginu guzicu. Instinktivno se skupila, a Sergej se ukočio na nekoliko sekundi, dozvoljavajući Olgi da se opusti. Ulaz se otvorio i glava penisa je nestala unutra. Sada su stvari krenule brže i nakon nekoliko sekundi cijeli penis je nestao u guzici. Sergej je, držeći Olgu za struk, pritisnuo stomak na njenu zadnjicu. rasizam Anal S leđa je čuo Svetkino prigušeno jaukanje dok je svršavala.

Sergej je počeo polako da se kreće, slušajući Olgino tiho jaukanje. Uprkos činjenici da je njeno dupe odavno izgubilo nevinost, to je bio prvi put da je tamo ponela tako ogroman kurac. Sergej je, čvrsto stežući njenu zadnjicu, polako izvukao i ponovo zabio svoj impresivan alat u njen do krajnje rastegnut anus. Svetka je prestala da se miluje i prišla je bliže. Pogled na Olgu sa penisom koji viri iz dupeta uzbudio ju je do krajnjih granica.

U međuvremenu, Olga se već navikla na novu veličinu i, ispruživši ruku između nogu, počela je milovati klitoris. Sergej je, pojačavajući tempo, silovito zabio svoj penis u nju, sa zadovoljstvom slušajući njene vriske. Kada je Olga došla po drugi ili treći put, Svetka je naglo ustala.

„Ne mogu više“, rekla je i odmah legla na kamen pored Olge.

Svetka je rukama široko raširila zadnjicu. Cijela udubljenja između njih, anusa i usana bili su prekriveni obilnim sjajnim mazivom. Sergej je stao. Sada su bila dva kundaka ispred njega. „Ženska“ Svetkina i „devojačka“ Olgina. Nije dugo molio i bez ceremonije je gurnuo svoj penis u Svetkinu vaginu. Svetka je urlala i izvijala se, ali se nije bunila. Njena vagina je bila dublja od Olginog, a Sergejev penis je tu lako prodirao do samog kraja. Uživajući u novom osjećaju prvog prodiranja, počeo je metodično da se kreće naprijed-natrag, slušajući Svetkino stenjanje i stenjanje. Mislio je da Svetka, kao i Olga, nije devica iz anusa. Odlučivši to provjeriti, Sergej je stavio palac na njeno dupe. Njen sfinkter se odmah opustio, puštajući ga unutra. Kroz tanku pregradu osjetio je kako mu se penis kreće. Da ne bi ignorisao Olgu, prvo je počeo da je miluje po guzici, a zatim joj je jedan prst uvukao u anus, a drugi u vaginu. U nastalom preplitanju tijela, prijatelji su ipak uspjeli da se ljube i miluju po klitorisu. Svetka se prva slomila. Odjednom se ukočila, zatim glasno zastenjala i, nekoliko puta vrisnuvši, počela da se grči. Sergej je osjetio kako joj se anus nekoliko puta grčevito skupio i ponovo opustio. Odlučio je da je ovo dobro vrijeme da posjeti još jednu rupu. Polako je uklonio prst s njenog dupeta i penis iz njene vagine.Svetka je ležala potpuno opuštena i ni na koji način nije reagovala na njegove postupke. Da bi ušao u njeno dupe, morao je da oslobodi drugu ruku. Olga je ustala, posmatrajući njegove postupke.

Raširivši Svetkinu meku zadnjicu, Sergej je ugledao poluotvoreni anus oivičen potamnjelom kožom, što je ukazivalo da Svetka sebi nije uskratila zadovoljstvo sa ove strane. Sergej je stavio glavu svog penisa na ulaz, zgrabio Svetkine bokove udobnije i pritisnuo. Suprotno njegovim očekivanjima, penis je glatko klizio cijelom dužinom. Svetka je tiho pjevušila. Bila je "šira" od Olge, a Sergej, ne dajući joj vremena da se navikne, odmah je počeo aktivno da se kreće. Svetka je postepeno došla k sebi i počela glasno da stenje svaki put kada bi joj Sergej silovito zabio penis u dupe. Ponovo je počela rukom da trlja klitoris i orgazam nije dugo čekao. I sam Sergej je zamalo došao kada je osetio koliko mu se prsten oko penisa čvrsto stisnuo. Smrznut, čekao je da se Svetka opusti. Svetka se bez snage srušila, a penis joj je lako iskliznuo iz anusa.

Olga je shvatila da je sada njen red i ponovo je legla na kamen, dozvoljavajući Sergeju da odabere gde će ući. Bez oklijevanja, usmjerio je svoj još uvijek vrlo tvrd penis u Olginovu vaginu. Ušao je oprezno, plašeći se da ponovo izazove bol, ali ili zato što je prvi put već razvukao ulaz, ili od uzbuđenja, Olga nije osetila nikakav bol i penis je potpuno ušao u nju. Olga se čak malo zavalila i trljala guzicom o njegova bedra. Njegov palac je probio njeno dupe i nekoliko minuta kasnije Olga se mučila i stenjala od orgazma koji ju je obuzeo. Nakon što je sačekao da se ona smiri, izvadio je penis i usmerio ga u drugu Olginu rupu.

Sergej je izgubio pojam o vremenu.Više nije shvatao koliko dugo traje ova luda orgija. Njegov kurac je već nekoliko puta bio u sve četiri rupe. Neka vrsta divlje energije ga je obuzela. Bio je spreman na seks zauvek, ali svemu dođe kraj. Osjećao je da više ne može kontrolirati svoje uzbuđenje. Talas orgazma se neumoljivo dizao negdje ispod. Jednim pokretom zabio je svoj penis u Olginu usku guzicu i, čvrsto ga stežući, počeo je mahnito da ga gura na penis. Telo mu se napelo, oči potamnele, a penis je počeo da izbacuje gustu tečnost. Olga je, osjetivši kako se goruća sperma razlijeva u njoj, počela brzo trljati klitoris. Sekundu kasnije došla je i ona.

Sergej ju je pustio i polako skliznuo na pijesak. Olga je nastavila stajati raširenih nogu. Iz njenog poluotvorenog, pocrvenjelog anusa potekla je gusta bijela kap. Svetka je dopuzala do njega i, ljubeći mu glavicu već mlohavog penisa, rekla:

"Da, nisam se tako jebao dugo vremena." Hvala ti.

I na sve četiri je puzala prema vodi. Sergej je ustao i prišao Olgi. I dalje je bila na sedždi nakon orgazma. Podigao ju je i odnio do mora. Ležeći u toploj obalnoj vodi i slušajući šum daska, sva trojica su ponovo proživljavala ono što se dogodilo. Sergej je ležao na leđima, a Olga mu je položila glavu na grudi i on je sa zadovoljstvom gledao kako talas pere njeno okruglo dupe.

Sunce se već sakrilo iza planine i bilo je vrijeme za povratak. Sergej je otpratio svoje prijatelje do kuće. Opraštajući se, Svetka je rekla:

“Ne bi škodilo da se obračunamo.” Šta kažeš na prekosutra.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 33 Prosek: 3.1]

18 komentar na “Vaspitanje Anal price

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Escort girls
Don`t copy text!