Olechka

Olechka

Upoznavanje u Bosni
Olja je ušla u prvu godinu visokoškolske ustanove u svom gradu. Počeo je svakodnevni život i Olja nije imala vremena da ide u šetnju jer je u isto vreme išla na ritmičku gimnastiku. Olja je bila malo zabrinuta jer je još bila nevina. Jer na primjer, tokom treninga kada trener kaže sagni se tako da rukama dođeš do poda bez savijanja u koljenima, tada je Olya zamišljala kako će je milovati po pički u ovom položaju.

I ponekad je Olya imala malo vlaženja između nogu, ali niko to nije tako vidio jer su hulahopke bile crne.Tuš kabine su bile odvojene i zatvorene kukom, pa je Olya nakon treninga usmjerila mlaz vode na usne i istovremeno masirala klitoris.Olya je odlično učila.Jednog dana su bile 3 grupe u publici a pored Olye je sjedio momak koji je gledao u Olyine noge i grudi koja je bila prekrivena laganom bluzom.

Momak je pitao Olju šta kaže učiteljica?Olja je odgovorila i počeo je razgovor.Tako su se upoznali.Tolik,tako se zvao,nije razumeo predmet istorije i zamolio je Olju da mu pomogne jer nije iz grada i nije Ne želim da se vratim u selo. Olya je ponudila da ide svojoj kući jer je spavaonica bučna. Tolik je pristao. Bilo je 18 sati. Zazvonilo je na vratima. Olya je otvorila vrata Toliku i on je ušao i pozdravio njenu majku .

Na stolu je bio čaj, kolačići i priča.Olja je bila obučena u roze ogrtač.Mama je otišla kod drugarice na susedni sprat, a Tolik i Olja su ostali sami, sedeći čvrsto stisnuti jedno uz drugo.Olja je objašnjavala priču i iznenada je zamolio Tolika da saceka dok je ona otišla u toalet. Otišla je u toalet, a Tolik je tiho prišao vratima i slušao. Odjednom su se vrata toaleta iznenada otvorila i Olya je izašla, pitajući zašto Tolik stoji ovdje, a on je odgovorio da hteo je i on u toalet.Ušao je i u to vreme Olja je otišla u kuhinju i odjednom je njena majka došla Olja i novi su otrčali pravo u toalet, kada je otvorila videla je Tolika kako stoji iza njega, on uplašio se i okrenuo sa kitom u ruci, mama je istrčala.

Tolik se posramio i Olja je predložila da uči istoriju u njenoj sobi. Već je bilo 19 sati i Olja je obavestila Tolika da mora da ide u krevet u 9. Tolik je video kako joj crveni grudnjak napola viri ispod ogrtača i njegov penis je ustao. Olja je videla ovo i pitao ,Tolik naravno ovo je glupo,ali vidis kako penis izgleda u stvarnom zivotu.Tolik je spustio pantalone a Olja nije mogla da odvoji pogled od proucavanja.Tolik joj je rekao ako hoces da diraj Postat će još veći.Olja ga je uhvatila i on se ukočio.

Tolik je tada rekao Olyi da je sada uzbuđen i da treba da ga pusti napolje nudeći mu da liže penis.Olja je tada sjela i počela neiskusno i pažljivo lizati penis, a zatim ga uzela u usta i počela sisati. uzbuđeno skinuo njen ogrtač i nakon što je završio, gurnuo je na krevet i stavio Olyu doggy style i, osjećajući da je djevica, stavio ju je na leđa i silovito počeo da zabija svoj penis u nju, nije se mogla suzdržati sama i počela glasno da vrišti, nakon čega joj je puklo nevinost i krv je počela da teče.Oljina majka je utrčala i videla ovu sliku nakon čega ju je Tolja odgurnuo i pitala kako se Olja oseća, odgovorila je da je sve u redu, a onda se Oljina majka okrenula Toliku i rekao mu da joj priđe gol, što je Tolja i uradio.

Oljina mama je pocela da masturbira Tolju i on se ponovo otezao.Mama je rekla Olji da postane doggy style, a Tolja ju je bocnula u vaginu od pozadi, a onda u analni i Tolja je pocela da nastupa. na sve to sa strane masturbirala.Tako je Olya izgubila nevinost.


Alla je napunila sedamnaest godina kada je naišla na knjigu koja je popularno objašnjavala osnove seksualnog života. Osim teksta, brošura je sadržavala i razrađene crteže koji prikazuju muškarca i ženu u raznim pozama. Natpisi ispod njih glase: ova pozicija izuzetno sužava ulaz. Ili: u ovom položaju prodor je najlakši!
Alla je sa stidom gledala ove slike, pokušavajući da se zamisli na mjestu žena koje su tamo prikazane, pritom doživljavajući ne toliko zadovoljstvo koliko radoznalost. Njeno malo seksualnog iskustva (nekoliko polu-povremenih veza) samo je probudilo njeno interesovanje za ovu zabranjenu zonu odraslog života. Olechka Pokazala je knjigu jednako neiskusnom prijatelju i oni su, pocrvenjeli i kikoći se, počeli raspravljati o najneobičnijim slikama.
„Znaš“, otvorila je Polina, „nikada nisam videla svoj klitoris.“ Ovdje slika pokazuje gdje se nalazi.
„I ja“, iskreno je priznala Alla. - Hoćeš li da donesem ogledalo?
Polina je klimnula u znak slaganja. Prijatelji su sedeli jedan naspram drugog na sofi i, raširivši noge, naizmjenično se gledali u ogledalu.
- I klitoris mi je veći. - ponosno je primetila Polina, dodirujući kažiprstom blago natečenu tuberkulozu. Alla je ljubomorno pogledala svoju prijateljicu.
- Pa šta. Ali ja imam ulaz s prednje strane. - Raširila je punašne usne, sa zadovoljstvom gledajući u blago otvorenu ružičastu pećinu. Polina je uradila isto.
- A imaš sve više i više. - komentirala je Alla. -Možda bi položaj koji sužava ulaz bio baš za vas.
Prijateljice su se zakikotale.
- Kakva je ovo poza. - upitala je Polina.
- I ovaj. - Njena prijateljica je pokazala prstom.
- Pusti me da probam. - Polina je pažljivije pogledala sliku, a zatim pokušala da je tačno kopira.
Legla je na leđa, podigla noge zajedno, a potom prstima pokušala da raširi elastične usne stisnute njenim butinama, iz kojih je virio vrh klitorisa, poput čepa konzerve putera.
- Skoro da se ne odvaja. - izjavila je ona. Alla je pažljivo pratila postupke svoje prijateljice, a zatim prelistala nekoliko stranica knjige:
- A ova poza bi mi vjerovatno najbolje pristajala. - Naslonila je ruke na ivicu sofe, raširila noge i graciozno se sagnula.
Polina ju je postrance pogledala:
- I ti probaj malo rukama da rastegneš ulaz!
- Teško mi je da dobijem. Možda ti to možeš?
Polina je tako revnosno ispunila zahtjev svoje prijateljice da su i najmanji detalji ovog intimnog mjesta postali vidljivi.
- Ovo je prvi put da vidim sve ovo tako blizu. - rekla je tiho, gledajući očarano u slatke dubine.
- Ni ja to nikad nisam video. - odgovorila je Alla.
- Je li ovo tvoj klitoris. - Polina je vrhom prsta pažljivo dodirnula mali grašak.
Alla je jedva primjetno zadrhtala:
- Svakako!
Polina je prstom nekoliko puta pritisnula tuberkulozu.
- Postaje teško. - uzviknula je nakon nekog vremena.
„Znate, veoma sam zadovoljna“, promrmljala je Alla posramljeno.
- Uradi isto za mene, hoću da probam. - oživela je Polina.
“Prvo, uradi nešto drugo za mene”, zamolila je Alla.
- Ili si ti možda za mene, a ja za tebe. - predložila je Polina.
Prijatelji su legli jedni pored drugih i pomagali jedni drugima da pronađu slatke humke. Ili je Polinin prst bio vještiji, ili je Alla imala veći prirodni temperament, ali je ubrzo počela impulsivno disati, vrpoljila se zadnjicom na sofi, počela grčevito pomicati noge i širiti ih, i na kraju odmahnula glavom s jedne strane na drugu. sa strane, potpuno se predajući toplom talasu blaženstva. Polina ju je posmatrala sa radoznalošću.
- Nikada se nisam osećao tako dobro. - šapnula je Alla, malo se smirivši. - Uradi to ponovo!
Polina je sa zadovoljstvom pogledala svoju golu prijateljicu. Odjednom se sagnula i jezikom zagolicala urednu ružičastu bradavicu na elastičnoj grudi svoje natečene devojke, nastavivši da masira klitoris prstom.
- Dobro. Fino. Seka Aleksić Sex avantura - Alla se rukama uhvatila za grudi i počela da ih miluje.
Polina je odabrala trenutak i brzim poljupcima ubola otvrdnule bradavice svoje prijateljice.
- Želiš li da se poljubim tamo. - šapnula je Ali na uho, i sama pomalo posramljena svojom neobičnom prosidbom.
Alla nije odgovorila, napola zaboravljena. Tada je Polina, prekrivajući uvijeno tijelo svoje prijateljice sočnim poljupcima, počela tonuti sve niže i niže. Konačno, njen okretan jezik je razdvojio kovrdžavu kosu i zamenio prst.
I sama Polina postala je neobično uzbuđena. Spustila se na sve četiri i, pomažući se rukama, prodirala sve dublje u vlažno, požudno drhtavo meso svoje prijateljice. Iscrpljena od akutnog blaženstva, Alla se savila cijelim tijelom, grčevito pritiskajući Polininu glavu uz međunožje, i vrištala u posebno uzbudljivim trenucima.
- I ja, želim i ja tebe. - čula je Polina njen nestrpljiv glas.
Polina je prebacila nogu preko Allinog tijela, a njena školjka je također postala dostupna za milovanja. Alla se priljubila uz nju, unoseći neobuzdanu strast u svaki njen pokret. U ovoj prilično komplikovanoj situaciji uhvatila ih je Allina majka kako se vraćaju s posla ranije nego inače. U početku je, šokirana, stajala u tišini na vratima, gledajući djevojke zadubljene jedna u drugu.
- Oh, kučke. - konačno joj je pobjegao iz grudi.
Prijatelji su se stresli i istog trena odbačeni jedni od drugih.Rumeni i raščupani, šokirani su zurili u ljutu ženu.
- Kučke. - histerično je vrisnula i pojurila prema njima, hvatajući usput nekakvu krpu.
Na sredini sobe bio je trpezarijski sto i devojčice su se pokušavale sakriti iza njega, ali je majka jurila za njima, bičući ih krpom u hodu, ostavljajući mokre, prljave tragove na njihovim vrelim telima.
Majka se prva umorila. Zastala je, bez daha od tako brzog trčanja.
- Kučke. - ponovila je ponovo slomljenim glasom.
- Je li bolje sa momcima. - hrabro je odgovorila Polina.
Majka je pokrila lice rukama i otrčala u kuhinju. Prijatelji su se, posramljeni, brzo obukli i iskrali na ulicu. Alla je cijelu sedmicu izbjegavala da gleda majku u oči i jedva da je razgovarala s njom. A očuh ju je, kada su bili sami, gledao nekako čudno.
Jednog dana, kada je njena majka otišla na drugi kraj grada da poseti svoju bolesnu sestru, njen očuh je snažnom rukom uhvatio Allu za struk i privukao je k sebi.
- Šta, igra li se krv. - upitao je tupo, drugom rukom opipavajući topla bedra svoje pastorke.
Zapanjena Alla nije ni pokušala da se oslobodi. Nozdrve mog očuha grabežljivo su se raširile. U to vrijeme je zazvonio telefon i oni su - Alla s osjećajem olakšanja, a očuh s ozlojeđenošću - bili razdvojeni.
Dok je njen očuh s nekim razgovarao, Alla se tiho iskrala iz kuće. Shvatila je da nije bezbedno biti sama sa očuhom i požurila je do Poline. Sama pomisao da je čeka u laganom ogrtaču nabačenom preko njenog golog tela dovela je Allu do slatkog drhtanja...
1.

Spremao sam se da idem na odmor na jug vozom i kupio karte. A onda je stigao dugo očekivani dan polaska. Pokupio sam svoje stvari, došao do perona, potražio svoju kočiju. 5., 6., kako su kul i lepi provodnici u ovim kolima, pomislio sam. Ali imam 9. i idem dalje. Prolazeći pored 8. primetio sam da je kondukter u mom vagonu takođe bila mlada devojka u uniformi kompanije, beloj bluzi i plavoj suknji. Sex avantura jebanje na šanku Dolazim gore i vidim... tebe. Zapanjujuća djevojka tamne kovrdžave kose i izvrsne figure. Dajem kartu, gledam tvoje grudi, i o Bože... šta vidim... Bradavice se samo vade iz uske bluze. Da, ti si bez grudnjaka. Daješ mi kartu, a ja podižem oči i gledam ti u lice. Primetila si da ti gledam grudi, a štaviše, primetila si da sam shvatila da su bez grudnjaka... I tako mi se slatko nasmiješila.

Ušao sam u svoj kupe i tamo se smjestio. U kupeu je već sjedila starija porodica sa djetetom. Nije bilo ničega što bi vodilo ka zabavnom putovanju...

Voz je krenuo, krenuli smo. Nakon nekog vremena kada si došao i ponudio čaj, opet sam vidio tvoje prelijepe noge, slatke nasmijane usne i bradavice... Htjela sam to. Ali kako…. Naručio sam čaj. Minut kasnije vratili ste se sa čajem. I stavivši ga na sto, sagnuo si se tako da sam ti ja vidio grudi u kroju tvoje bluze. Bila je prelepa. Moj kurac mi je već virio iz pantalona. Otišao si, primijetivši moj penis u erekciji i ponovo mi se nasmiješio. To je bio znak. Nakon što sam popio čaj, otišao sam da uzmem čašu. Pokucao sam na tvoj kupe, otvorio si vrata. Bio sam potpuno zapanjen ljepotom. „Čaj je bio veoma ukusan i sladak“, rekao sam. A ti - Moje usne su još slađe i napale su me poljupcima. Gurnuo sam te u kupe i zatvorio vrata za sobom. Ljubili smo se strastveno, ludo...Počeo sam rukom da milujem tvoje grudi, a drugom rukom otkopčavam dugmad. Već sam sve otkopčao i mogu pomilovati tvoje nježno tijelo, tvoje natečene bradavice. Odvojila sam te od sebe i, skinuvši bluzu, stavila je na krevet i počela da te nežno ljubim, prvo u tvoje usne, zatim u vrh uha, spuštajući se do vrata, lagano ga grizući. Stigao do bradavica. Počeo je da ih liže. U međuvremenu, niste gubili vrijeme da počnete da me skidate. Spustio sam se do mace jednom rukom, ispod suknje. I nema gaćica. Kakvo iznenađenje... Podignula sam suknju više i spustila jezik na njedra. Kako je lijepa. Ni jedne dlake. analni sex price Ali samo usne i klitoris. I još slatka mladež... Počela sam da mazim oko usana, ne dodirujući klitoris. I s obje ruke nestrpljivo usmjeravaš moju glavu prema klitorisu. I podižući svoje dupe pravo pod moj jezik, stavljaš ga. Ali ne žurim se, malo se šalim. I skraćujem, nastavljajući hodati po usnama. Već se vrtiš u ekstazi... I tako dodirujem klitoris. Prolazi kroz vas trzaj zadovoljstva. Tvoji jauci su se skoro pretvorili u vriskove. I jače je pritisnula moju glavu uz svoju macu. I nastavio sam. Ali ti si to već htela. Skinuo si mi ostatak odjeće i uzeo ga u svoja usta. Toliko ste vješto radili jezikom da je moj penis u erekciji potpuno utrnuo. I ja nisam više izdržao, pa sam te okrenuo prema prozoru. Rukama si se naslonio na sto, ja sam ti jednu nogu stavio na krevet i ušao u tebe odostraga do kraja. Vrištala si od zadovoljstva. Kretao sam se oštro i sa velikom amplitudom. Jednom rukom sam ti stisnuo dojku. Zastenjali smo i krenuli u ritmu ljuljanja voza. Svidjelo nam se dvostruko. U međuvremenu, mala sela su bljesnula ispred prozora. A onda si došao, napravio sam još par pokreta, izvadio ga i došao na tvoja leđa.Okrenuo si se prema meni i polizao posljednje kapi. A ona je rekla: "I ti si ukusna i slatka" i namignula. Velika stanica se približavala i trebalo je da se obučete. Izlazeći iz kupea, pozvao si me i na čaj nekad...

2.

Put je dug. Porodica koja je putovala sa mnom je izašla. I odmah sam odlučio da ovo iskoristim. jebanje sa tetkom Sex avantura Izašao sam iz kupea da vidim kuda ideš. Ali te nema nigde. Stajao sam i čekao u hodniku... A evo vas iz drugog vagona. Prišao sam i rekao da si mi doneo čaj u kupe. Otišao si da napraviš čaj. I brzo sam ušao u kupe i skinuo se gol. Kucao si. Prijavite se. Otvorio si vrata i, gledajući u svoja stopala da ne padneš, ušao. I kada sam podigao glavu, primetio sam da sam već gol i da nema nikoga osim tebe. Zaboravili ste da su moji saputnici otišli... I bili ste malo šokirani takvim poklonom. Stavio si čaj na sto. I vidio sam kondom u blizini. „Želim da svršavam u tebi, želim da osjetiš kako svršavam u tebi, ali moramo se zaštititi“, rekla sam u isto vrijeme i povukla te prema sebi. Počeli smo da se ljubimo. Zgrabio si moj penis rukom i počeo se igrati s njim. Odmah je natekao. Nagnula si se prema njemu i počela ga sisati. Toliko vješto to radiš da sam te nekoliko puta zaustavljao da ne svršiš. Ili ste milovali glavu, pa je potpuno progutali, pa lizali frenulum, lizali testise... mmm.... kakvo je to blaženstvo kada je savršenstvo sa mnom. Počeo sam da te svlačim. Stigao je do grudi i milovao bradavice. Dahtao si. Tijelo se treslo od dodira. Kad si već bio gol, stavio sam te na vrh. Polako si se spuštao, uživajući toliko da si skoro pao na mene. Stavila je ruke na moja prsa, odmarajući se. I počela je da se kreće gore-dole. Super. Svojim rukama maziš moja dlakava prsa, prstimaš mi po dlačicama, sviđa ti se.Jedva otvaraš oči od zadovoljstva da me pogledaš, kako mi je lepo, da se uveriš da sve radiš kako treba a ja se vučem. Uverivši se u to, počeo si da me jašeš brzo, brzo, uzeo si toliki tempo da više nisam mogao da izdržim i... Došao sam, sekundu kasnije, osetivši trzanje svog penisa u tebi, došao si i ti i srušio se na mene od umora... Put je tek počeo... Dolazio je pred kraj prvog dana u vozu.

3.

Jutros sam se probudio kao i obično. I dok nije bilo nikoga, počeo sam da se samozadovoljavam. Šta da radite, želite da završite bez ustajanja iz kreveta. I tako nježno drkam svoj penis, prisjećajući se svog prošlog seksa s tobom. Bliži se orgazam, a onda se kuca na vrata i uz riječi “Ovo je kondukter” ušli ste da provjerite kako sam. Sve što sam imao vremena je da bacim hladnu na vrh. Videli ste moju zbunjenost i usput čaršava nije baš sakrila moj penis u erekciji, pogodili ste šta radim ovde. „Dozvoli da ti pomognem da se probudiš“, rekao si. Uzela ga je i povukla plahtu i ugledala moj penis u erekciji. „Tako je zgodan“, rekli ste, prstimajući po njegovim testisima. I slatko - lizanje ruba glave. Da, nastavi - molio sam te da ne prestaješ. Potpuno si to prihvatio... Ooooh, kako je prijatan ovaj trenutak, prvo sisanje mog penisa. Počinjem da stenjam. To vas još više uzbuđuje i počinjete ga sisati s udvostručenim entuzijazmom, nježno ga milujući jezikom. Yeahhhh, ja počinjem da svršavam, ti pojačavaš tempo i….

Eksplodirao sam pravo u tvojim ustima. Sve si polizao do poslednje kapi, poljubio me i krenuo svojim poslom. Ništa…. – Mislio sam – ipak ću ti se osvetiti...

4.

Došlo je veče. Više se nismo sreli, samo sam povremeno na stanicama izlazio iz auta i proždirao te očima, smišljajući plan kako da ti ugodim nakon našeg jutra.I tako sam otišao da pogledam raspored i videvši da neće biti stajanja u bliskoj budućnosti, ušao sam u vaš kupe bez pitanja. U ovom trenutku isprobavali ste nove čarape sa kaišem, koje ste nedavno kupili u gradu prije polaska na let.

Kako si bila lepa u njima...kako je bilo uzbudljivo, moj prijatelj je odmah skočio i pogledao pravo u tebe. Kao da pokazujem, želim da uđem unutra. Bez oklijevanja sam te položio na krevet i počeo provoditi svoj plan. Prvo sam te stavio na leđa i jebao te tako strastveno da si se jedva suzdržavala od orgazma. Ali ja sam bio uporan i ti si došao... Ali iznenađenju nije kraj, okrenuo sam te, stavio te u doggy style i namazao prst u vaginu i počeo polako da ga ubacujem u dupe.... Malo te boli. Ali prvi put uvek malo boli. Ponovo nakvasim prst i ponovo ga ubacim u dupe. OOO to se već prilično lako provlači... Zatim podmažem dva prsta i nastavljam širiti rupu, postepeno postaje sve veća, 2 prsta već klize u dupe svom snagom…. Zatim mažem penis i počinjem da ga ubacujem u dupe. Malo ti je to bolno, moj penis je deblji od dva prsta, na kraju krajeva, ti škripaš zubima i trpiš mali bol. Ali sada sam ga već u potpunosti predstavio, vi ste u neizvjesnosti. Opusti se... Počinjem da pravim pokrete, još me malo boli, ali već postaje prijatno. Postepeno povećavam tempo i sad stenjete ne od bola, već od činjenice da je dobro... Nastavljamo. Krećem se sve brže, i ti se dobro osjećaš, a onda dolazim. Osećaš kako ti se moja sperma širi u dupetu. Kako mi kurac pulsira. Ali prvi put će ti biti teško da svršiš, pa mazim tvoj klitoris i dovodim te do drugog orgazma... ti silovito svršavaš i ljubiš se zahvaljujući mi na novom užitku...

5.

Već sam spavao kad si na nekoj stanici noću nekog doveo do mene. Sanjao sam da mi lepa devojka popuši, bilo mi je tako dobro, njene ruke miluju moje testise. Prsti druge ruke miluju moju bradavicu. Oluja zadovoljstva raste, a ja svršavam i... Budim se. I vidim novog putnika nagnutog nada mnom, slatkog lica, sa šarmantnim osmehom, kako liže poslednje kapi sperme. “Još jedan poklon”, pomislio sam i počeo da je ljubim. Skinuo sam joj kratki topić i suknju, počeo da je milujem po vratu, bradavicama i polako se spustio do njene pičke. I baš kad sam se spremao da pomilujem svoju pičku, vrata se iznenada otvore i ti uđeš, „Hoćeš li donji veš?“ Kada ste nas vidjeli, niste ostali zatečeni, stavili ste rublje na sto i pridružili nam se. U međuvremenu sam nastavio da mazim svog saputnika. U međuvremenu si joj prišao i počeo da je ljubiš. To me je toliko uzbudilo da sam malo zastao, gledajući u tebe, sve dok mi ruka saputnika nije vratila glavu u pičkicu. U međuvremenu ste se spustili niže i počeli da milujete njene grudi. Počeo sam da te skidam i nakon nekog vremena i ti si bio gol. Onda si odlučio da se igraš sa mnom. Stavili su me na ledja, ti si opet malo pomilovao moj penis i poceo da mi ljubis usne, a u medjuvremenu je moja saputnica sela na mene, a ja sam poceo polako da tonem u nju. I ti si se popeo na mene tako da sam ja mogla bi maziti tvoju macu, au međuvremenu bi mogla poljubiti svog saputnika. Sve u svemu, ispalo je da sam ja mazio tvoju macu, saputnik je skakao na mene, a vas dvoje ste se ili ljubili ili mazili po grudima. Stenjanje je bilo toliko glasno da smo verovatno probudili ceo vagon i svi su bili ljubomorni na nas. Nakon nekog vremena došao sam. Saputnik je sišao sa mene i vas dvoje ste ponovo počeli da me uzbuđujete da mi se penis brže podigne. Ti si ga sisao, a ona je milovala jaja.Onda si mi počeo milovati bradavice. Prokletstvo, tako je dobro da se naježiš. Čim je moj kurac ustao, stavio sam svoju saputnicu na njena leđa, a ti pseći stil, da joj daš jezero, a ja sam se smjestio iza tebe i dotjerao te do jaja. Toliko ste stenjali. Kretao sam se u tebi nevjerovatno brzo, bio si toliko zadovoljan da se nisi mogao koncentrirati na maženje svog saputnika. Sagnuo si se da mogu ići dublje. Stenjali smo. Ali nastavili ste da pravite jezero svojoj saputnici i ubrzo je ona došla, bilo vam je drago zbog toga, jer ste mogli da se koncentrišete na sebe i uskoro ste i vi bili spremni da dođete. I čim si počela da svršavaš, i mene je obuzeo napad orgazma, izvadio sam kurac i uz tvoje vriske došao sam na tvoja leđa. Nikada ranije nisam imala ovakav seks. Bilo je super... Ovako je protekla moja druga noć na mom putovanju...

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 58 Prosek: 3.4]

29 komentar na “Olechka Sex avantura price

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Escort girls
Don`t copy text!