Zatvorenik

Zatvorenik

Upoznavanje u Bosni
“Sve žene ovo rade”, ili drugim riječima: “Sve žene ovo rade”, bio je naslov prekrasnog filma Tinta Brassa. Ovaj tekst sam nazvao isto jer sam siguran da je ovaj naziv primjeren kao nijedan drugi. Osim toga, ako ste gledali filmove Tinta Brassa, vjerovatno ćete se složiti da su naša uvjerenja potpuno ista. Dakle, razgovaraćemo o:
Umjesto predgovora
Kod većine normalnih muškaraca, pogled na ženu koja olakšava sebi izaziva barem uzbuđenje. Ne poričite – to je istina. Šta ćete učiniti ako, prolazeći kroz dvorište, slučajno vidite komadić bijelog dna starije žene koja vjeruje da je sigurno skrivena iza kante za smeće i čujete karakterističan zvuk koji teče od napetog, užurbanog potoka . Silovanje. Teško. Pobjeći bezglavo, pljućući i psujući. Takođe malo verovatno. Najvjerovatnije ćete pokušati da vidite maksimum dok šetate okolo, a bolje zamislite ono što niste vidjeli.
Svakako je svako od nas postao dobrovoljni ili nevoljni svjedok mokrenja žena. Neki će to odmah zaboraviti, dok će se drugi uzbuditi i uveče jebati ženu/djevojku za pet poena.
Zaista, postoji nešto vrlo lično u ženskom mokrenju, vrlo, rekao bih, erotično i uzbudljivo. Za mene lično, utisak je jako pojačan kada se ovaj čin ne inscenira unapred, već se dešava prirodno, u normalnoj životnoj situaciji. To je slučaj kada postanete slučajni svjedok ovog čudesnog sakramenta.
Želim podijeliti nekoliko stvarnih incidenata iz mog života. Ništa ovde nije izmišljeno.
Zašto žene pišaju iz dupeta?
Žene su me privlačile od ranog djetinjstva. Istovremeno, sa četiri godine su me izuzetno zanimale rodne razlike.Jedna od najznačajnijih manifestacija roda za mene u to vrijeme bio je način na koji su ljudi različitog spola išli u toalet.
Dobro se sjećam ljetnog kampa u vrtiću - takozvane „dače“. Bilo je to 1972. Sve učiteljice (sve su bile žene) su za nas bile podijeljene na “dobre” i “zle”. “Dobri” su pokazivali bar neka ljudska osjećanja prema nama, dok nas “zli” nisu smatrali ljudima. Vjerovatno se tada dogodilo prvi put da sam zaista primijetila i cijenila rodne razlike.
U kampu smo imali zajedničke toalete. Zatvorenik Toliko uobičajeno da čak nije ni bilo pregrada. Očigledno, nastavnici su nekako pratili da nije bilo masovnih istovremenih rasterećenja djevojčica i dječaka. S druge strane, malo je vjerovatno da sam tada svoje vršnjakinje doživljavala kao žene, a to što su svaki put sjede na wc šolju, možda sam doživjela kao manifestaciju djevojačke gluposti. U svakom slučaju, do momenta koji opisujem nisam razmišljao o značajnim anatomskim razlikama između muškaraca i žena.
Dakle, baš u ovom toaletu bez pregrada, u miran sat, sjedila sam i jednostavno kakila sama. Odjednom je učiteljica ušla u toalet. Ne sjećam se njenog imena, ali je definitivno bila "zla" učiteljica. Sumnjam da su učiteljice imale svoj poseban toalet, jer mi se sličan incident nije ponovio. Međutim, ona je očigledno odlučila da koristi dečiji toalet - u tih sat vremena, koga briga. Sada jedva cijenim njene godine. Sa četiri godine to još nije moguće. Međutim, osvrćući se na ono što sam vidio, definitivno nije bila stara. Vjerovatno je bila u ranim tridesetim.
Kako i priliči „zloj“ učiteljici, pogledala me je žestokim pogledom. Sve sam se stisnuo - pa, mislim da ću ga sada uhvatiti jer nije spavao tih sat vremena. Čini se da moje prisustvo nije nimalo zasmetalo „zloj“ učiteljici. U toaletu su bila tri toaleta. Sjeo sam na srednji. Toaleti su bili mali za djecu. Učiteljica je prišla toaletu sa desne strane, okrenula mu leđa i uobičajenim pokretom podigla svoj ogrtač. „Sad će da kaki“, pomislio sam. Učiteljica je spustila gaćice do koljena i nespretno sjela preko WC šolje (kao što sam već rekao, toalet je bio nizak - za dijete). Vidio sam je kako gleda između nogu da se uvjeri da neće propustiti toalet. Nije sjela na wc dasku, ali je morala sjesti prilično duboko. Od njene zadnjice do ruba toaleta bilo je dvadesetak centimetara. Konačno, odabrana je ispravna pozicija.
Sljedećeg trenutka, vidio sam nešto što je preokrenulo moje ideje o svijetu i ostavilo me dugo zbunjenom i zbunjenom u vezi sa ženskom anatomijom. Pažljivo sam pogledao profil “zlog” učitelja. Vidio sam njenu bijelu butinu i još bjelje gaćice smotane u cijev na koljenima. Odjednom, neočekivano, zrak je razderao zvižduk i širok mlaz mokraće je izbio ispod učiteljice. Trenutak kasnije, zvižduku je dodano glasno šištanje: š-š-š-š-š. Potok je udario u fajansu toaleta pod uglom od četrdeset pet stepeni. Ženin urin je bio gotovo providan, a mlaz je bio spljošten - gotovo ravan i imao je okomiti poprečni presjek. maskiranje Perverznjaci Njegov tok bio je širok najmanje tri do četiri centimetra i širio se dalje prema dnu. Širina potoka se mijenjala, poprimala je različite prilično zamršene oblike, ponekad je podsjećala na pramen, a u nekom trenutku se čak i račvala.U isto vrijeme, u trećem smjeru, okomito naniže, pojedinačne kapi urina kapale su direktno ispod učiteljevog dna, udaljavajući se od opšte struje.
Gledao sam svim svojim očima. Desetine pitanja, svako gluplje od drugog, istovremeno su se pojavile u mojoj glavi: ako je učiteljica sjela da kaki, zašto onda piški. Gdje joj je petao. Neka pitanja su nestala sama od sebe. Odmah sam objasnio nevjerovatnu snagu kojom je mlaz mokraće izbio iz žene rekavši da je učiteljica očito van snage – ipak, ona je bila „zla“ učiteljica. Počeo sam pažljivo da ispitujem izvor ovog neverovatnog toka. Ono što mi je zapelo za oko je ono što mi se činilo neoštećenim komadom crnog krzna koje je neprirodno virilo između ženinih nogu. Bio je izbočen prema dolje u poluovalni oblik. Pojedinačne dlake izdvajale su se iz opšteg grma. Iz tog krzna je izbio potok.
U nekom trenutku se iz ovih guštara pojavio mali crveno-ružičasti komad kože. Djelovao je mršavo i bespomoćno poput latice. Boja mu je bila u oštrom kontrastu sa bijelim, nepreplanulim bedrom žene, stvarajući utisak rane između nogu “zlog” učitelja. Očigledno je širok mlaz tečnosti koji se slijevao u toalet dotakao ovaj čudan komad, jer je neprestano suptilno vibrirao. Nije se uklonio sve do kraja mokrenja (Sjećajući se sad ove scene, mislim da je bila vidljiva meni najbliža tj. mala mala usana učiteljice. Znam jednu ženu čije male usne strše. lijepo odozdo Kada piški, prednje ivice malih usana se slobodno ispiru u mlazu mokraće).
U svakom slučaju, ovaj komad kože malo je ličio na pijetla. To znači da "zli" učitelj uopće nema pijetla.Nagađati da žena, osim anusa, ima i specijalni za mokrenje, tada mi nije bilo snage. Tada sam napravio pretpostavku da žene pišaju iz guzica.
U to vrijeme, tok "zlog" učitelja počeo je da slabi. Urin je neko vrijeme tekao slobodno, gotovo bez pritiska, okomito naniže u uskom mlazu. Neverovatno zviždanje i šištanje koje je razdvojilo vazduh je prestalo, a zvuk koji je sada ispuštala podsećao je na mlaz vode koji teče iz poluotvorene slavine.
Izgledalo je kao da završava pisanje. U tom trenutku je konačno primijetila moje postojanje i, što je najvažnije, moje interesovanje za ono što radi. "Zar nemaš šta da radiš?" - postavljeno je direktno pitanje, - "hajde, idemo odavde." Nekako sam se obrisala i iskočila iz toaleta kao metak.
Neposredno nakon ovog incidenta, dugo sam razmišljao o tome kako žene zaista rade. Ovo pitanje me je proganjalo. Imao sam čak i snove i košmare u kojima su “zli” učitelji piškili iz dupeta, a “dobri” su imali uredne petlove.
Pokušao sam da odmah dobijem odgovor na pitanja koja su me mučila od nekoga ko bi bar nekako mogao da razjasni situaciju. To su bile vršnjakinje - djevojke. Imala sam nejasnu ideju da su devojke mnogo bliže ženama nego dečaci. Osim toga, djevojke su nam rado pokazivale svoje genitalije koje je većina momaka s vremena na vrijeme koristila. Smatralo se posebnim šikom dodirnuti pukotinu prstom. Perverznjaci Keti Barakuda Do tog trenutka sam već izgubio čisto sportski interes za gledanje djevojačkih pičkica (zvali smo ih "novčanici" - budući da je njihov oblik tada vrlo ličio na male zadnjice ili novčanike).
U ovoj fazi su me mučila praktična pitanja i postavljala sam ih djevojkama. Pogled na djevojačke pičke me rastužio.Sjetio sam se moćnog crnog krzna između nogu “zlog” učitelja. Novčanik vršnjaka nije ni izdaleka nalikovao ovome. Na direktno pitanje odakle piškite, većina djevojaka je odgovorila: “iz pičke”. Ali, po mom shvatanju, nisu imali nikakvu pičku. Čak sam nekoliko puta zamolio jednu djevojku da piše preda mnom, što je ona dragovoljno uradila. Međutim, nisam vidio ništa primjetno osim patetičnog curenja između njenih nogu i donio konačan zaključak da žene pišaju iz guza.
Sećam se da sam dugo živeo sa ovim verovanjem. Mnogo ranije od toga saznao sam da žene imaju vaginu. Istovremeno sam iskreno zaključio da žena piški iz vagine.
Vjerovatno sam dobio dokumentovani opis izvora urina kod žena tek kada sam bio u školi. Majka mog prijatelja je bila medicinska sestra. U njihovoj kući, moj prijatelj i ja smo tiho gledali medicinske knjige sa vrlo detaljnim slikama i dijelovima. Ovdje sam saznao da postoji i treći otvor - mokraćna cijev, iz koje piša svaka žena koja poštuje sebe.
Toalet na plaži
Međutim, interesovanje koje sam iskusila u vrtiću tada me je podsvjesno dovelo do uvjerenja da je žensko mokrenje isključivo seksualni čin. Nije mogao a da ne izazove uzbuđenje i interesovanje. U tim ranim godinama bio sam veoma zainteresovan za ovaj proces. Ova epizoda mi se urezala u pamćenje.
Imao sam pet godina. Moja majka i ja smo bili na odmoru na jugu, u Sočiju. Na plaži su bili dugi redovi za javne toalete. Osim toga, ostavljanje djeteta samog na plaži smatralo se nesigurnim. Pa me je majka povela sa sobom u ženski toalet. Nisam mnogo patio od ovoga.
Sjećam se da smo još jednom otišli u ženski toalet. Majka je čekala da dođem na red u separeu i naredila mi da „stojim mirno i nikuda ne idem“.Ovaj toalet je imao oko šest štandova odvojenih niskim zidovima. Umjesto toaleta, na podu su bile uredne rupe, sa obje strane niski oslonci za noge. U takvim toaletima žene su prisiljene da duboko čučnu. U ovim separeima nije bilo vrata. Toalet je bio bučan. Žene su bile u žurbi. Ispred vanjskih vrata toaleta bio je uobičajen red ljudi.
Našao sam se nasuprot separea u koji je ušla mlada žena. Kao što sam već rekao, tada nisam mogao ni približno odrediti godine. Gledajući sada unazad, izgleda da je imala oko 25 godina, bila je veoma visoka, vitka i preplanula, obučena u laganu, laganu haljinu. Sjećam se da sam takve žene mentalno procijenio kao "lijepe". Imala je platnenu torbu za plažu, koju je nekako zakačila za ekser koji je virio iz zadnjeg zida. Od žene me dijelilo oko dva do dva i po metra. Bio sam ispod njenog struka.
Užurbano se okrenula prema meni, ustala na rubove rupe na podu i počela da diže haljinu. Brzo došavši do kupaćih gaćica, sa dva prsta je zakačila gumicu i počela spuštati gaćice, dok je istovremeno laktovima držala rubove haljine i sjedala preko rupe.
Zauzevši konačnu poziciju, brzo se osvrnula unazad i u stranu, istovremeno podižući ivice haljine, koje su pale opasno nisko do poda. Na kraju ove operacije, tačno ispred sebe, ugledao sam mladu prelepu ženu kako čučnu nad rupom. Haljina joj je bila skupljena oko struka. Neprirodno rastegnute, zelene gaćice spuštene do koljena, pouzdano prekrivajući kosu između njenih nogu od mojih očiju.
Žena se ukočila na nekoliko sekundi i koncentrirala. Njeno lice u ovom trenutku nije izražavalo nikakvu emociju. Zadržao sam dah.Ispod gaćica je očekivano potekao potok. Žena je počela da piše. jebanje sa majstorom price Potok nije bio nimalo jak, ali je nekako teko u stranu, ciljajući na sam rub rupe u podu.
Od prvih kapi, žena je pažljivo pratila šta se dešava između njenih nogu. Pogrešan smjer mlaza nije prošao nezapaženo. Žena je pomjerala tijelo preko rupe, uslijed čega je mlaz poprimio gotovo okomit smjer i bio usmjeren skoro do centra rupe u podu.
Odmah nakon toga, moja žrtva kao da je opustila neke svoje ženske mišiće, i to ne široka, već jaka i ravna kao struna mlaz mokraće koji je jurnuo u rupu. U nekom trenutku sam stekao utisak da žena sjedi na blago žućkastoj ledenici.
Žena je još nekoliko puta promijenila položaj, prateći smjer potoka. Čim se tok pojačao, potok je izdajnički počeo da se pomera napred, a žena je morala da ustane i lagano nagne telo napred kako ne bi napravila lokvicu na podu.
Inače, cijeli pod u tezgi ovog toaleta bio je ispunjen ženskom mokraćom. Većina žena je na prstima ušla u separe. Tu i tamo su se nalazile lokve različite dubine na neravnom betonskom podu. Cijeli ovaj objekat je redovno prekrivan izbjeljivačem radi dezinfekcije. Dakle, bilo je nemoguće osjetiti jedinstveni ćilibar koji ovdje posjeduje ženski urin. A sa takvom količinom urina, ćilibar bi se lako mogao pretvoriti u običan smrad.
Kao što sam rekao, toalet je bio prilično bučan. Istovremeno, četiri do šest ženskih potoka izbijalo je u rupe u podu. Niko se nije stidio njihovog pritiska ovdje. Naprotiv, činilo se da se žene takmiče, pokušavajući da u što kraćem roku istisnu urin nakupljen u bešici.Istovremeno se stvarala velika buka, pjenušava karakteristična ženska svita i prskanje. Očigledno je zbog žurbe toliko urina završilo na podu. S vremena na vrijeme moglo se čuti kako neko u susjednim separeima cijepa novine i žurno se briše.
Gledao sam "svoj odjel" bez daha. Skoro je bila gotova i nije marila gdje će pasti posljednje kapi. Poput mnogih žena koje dugo čekaju prije odlaska u toalet, povremeno je izbacivala posljednje mlaznice iz sebe, stežući mišiće oko uretre i anusa.
Zatim je podigla glavu i pogledi su nam se sreli. Nije ju iznenadila činjenica da je u toaletu bio mali dječak. Ali interesovanje sa kojim sam posmatrao šta ona radi nije prošlo nezapaženo. Žena je, kako mi se činilo, uznemireno skrenula pogled sa mene, levom rukom nervozno uhvatila prednji rub gaćica, a desnom pritisnula zgužvanu haljinu na leđa i par puta energično čučnula da se otarasim poslednjih kapi. Nije imala papir kojim bi se obrisala. Nisam vidio nikakve kapi, ali sam ugledao crnu kosu između nogu. Bili su manje gusti od onih „zlog“ učitelja i iz ovog ugla su imali gotovo pravilan trouglasti oblik. Navodno je na odmoru na jugu podšišala stidne dlake.
Nakon što je postignuta relativna čistoća između njenih nogu, žena je žurno ustala, nagnuvši tijelo naprijed tako da sam mogao vidjeti njene grudi, pokrivene dubokim kupaćim kostimom. Gaćice su u trenu vraćene na mjesto. Nakon toga se uspravila i spustila, a zatim pažljivo spustila haljinu. Sjećam se posljednjeg neprijateljskog pogleda koji mi je uputila dok je izlazila iz separea. On je jasno rekao da me je dobro razumela.Uprkos svojih pet godina, prekršio sam sakrament svetog rituala ženskog mokrenja. Od tog trenutka jasno mi je bilo jasno zašto se javni toaleti dijele na ženske i muške.
Sportski kampovi
Prošle su godine. Očigledno je bilo i drugih manje nezaboravnih dokaza o manifestaciji ženske individualnosti. savitljiva jebačica Perverznjaci Nakon par godina više me nisu puštali u ženski toalet, a osjećaji iz ranog djetinjstva su bili zaboravljeni i otupljeni.
Sljedeće sjećanje se odnosi na stariju životnu dob. Bio sam sedmi razred i bavio sam se sportom - veslanjem. Tokom prolećnog raspusta, svi veslači su otišli na trening kampove u Golaja Pristan, malo ostrvsko selo u blizini Hersona. Upravo na ovoj Goloj Pristanu živjeli smo u kućama mještana, od kojih je naša sportska baza iznajmljivala prostor. U pravilu smo živjeli u grupama od po dvoje ili troje, plus naravno vlasnici.
Veslačice i njihov trener Barkova smestili su se u jedinu veliku kuću. Tamo ih je živjelo oko osam.
Ustajali smo u sedam sati ujutro, a odmah nakon što smo zadovoljili prirodne potrebe, morali smo gaziti do Barkove kuće da se postrojimo prije prvog jutarnjeg treninga. Po pravilu niko nije kasnio - svi su se dobro okupili.
U to vrijeme došlo je do proljećne promjene sata. Bila je 1982. godina - ova promjena sata je izvršena skoro prvi put i naši treneri su se, naravno, zbunili sa vremenom - promjena sata je bila nova stvar. Kao rezultat toga, našeg trenera i još par momaka u drugim kućama probudili su vlasnici. Mnogi, uključujući i djevojke, sramno su prespavali.
Bilo je maglovito rano prolećno jutro. Prohladno. Na čistini na kojoj su se obično okupljali na jutarnjoj prozivci, nekoliko ljudi se kretalo. Ljudi su postepeno sustizali.Vrijeme se beznadežno bližilo sredini treninga.
Mora se reći da se proplanak generalnog okupljanja koji sam spomenuo nalazio odmah iza bašte velike kuće u kojoj su živjeli veslači. Daljnji ugao vrta ove kuće, koji se naslanjao na našu čistinu, bio je okrunjen rustičnim toaletom tipa “wc”. U njemu je naša ženska polovina rješavala manje i veće potrebe.
Pet minuta ranije, naš trener je utrčao u veliku kuću i probudio Barkovu, koja je, zauzvrat, probudila svoje punce. Ove cure su bile starije od mene, neke dvije, neke tri. Tako su učili u devetom i desetom razredu. Generalno, bio sam najmlađi na tim kampovima.
Lekhman, moj partner, i ja smo stajali sa laktovima na ogradi i tiho završili naše rano ustajanje. Navedeni toalet se nalazio u blizini ograde, okrenut leđima prema nama.
U to vrijeme na ulici se počeo pojavljivati ​​ženski dio skupa. Tada smo se svi isto obukli, odnosno sve nas je obukla sportska baza. Standardna tamnoplava trenerka i dvobojna bolonja jakna ponos su svih ispucavača.
Na trijemu velike kuće pojavilo se jato djevojaka. Jedan se odvojio od njih i krenuo stazom pored kreveta do toaleta. Svakako. Upravo su se probudili i neće izaći u formaciju dok plima ne nestane. I svaki. Lekhman i ja smo se tiho oživjeli.
Realnost je nadmašila sva očekivanja. Prva djevojka, češajući se, prišla je toaletu. Ova drvena kutija nije imala zvučnu izolaciju. Sve je izgrađeno na jednoj ploči.
Veslač je kukom zaključao vrata iznutra. Zatim se začulo glasno šuštanje bolonjske kišne jakne koja se navlačila i manje izraženo šuštanje trenirki i kratkih hlača koje su se spuštale.Uslijedilo je nekoliko trenutaka tišine, koju je u jednom trenutku prekinula usiljena buka jutarnjeg djevojačkog potoka. Ispod toaleta je bila septička jama. Otkopano je metar i po. Nivo sranja od tačke u toaletu bio je najmanje metar udaljen. Zvuk koji je dolazio iz toaleta ostavljao je utisak da se vrti velika fontana na pola metra od nas. Buka se sastojala od dva različita dijela: zvižduka i šištanja, koji se čuo direktno ispred vrata toaleta - to je bio zvuk snažnog toka urina koji je izlazio iz mokraćne cijevi sportaša. Drugi izvor buke nalazio se metar ispod nivoa na kojem se nalazila guza djevojčice. U ovom trenutku, jutarnja fontana je dostigla nivo sranja, zapjenivši se i razbivši se u stotine prskanja.
Utisak je zaista oduzimao dah. Lekhman i ja smo jednostavno ostali bez riječi. Ni on ni ja nismo imali snage ni da razgovaramo o tome šta se dešava.
U to vrijeme, mlaz u WC-u počeo je slabiti i postepeno se izgubio. Nakon što je driblala još par sekundi, djevojčica je na trenutak utihnula, vjerovatno da bi se uvjerila da je sav sadržaj svoje bešike dala u toalet.
Nakon toga, šuštavi zvuci odeće koja se vraća na mesto ponavljali su se obrnutim redosledom. Najprije su jedva čujno šuštale gaćice i trenirke, a onda je jakna kišna jakna uz glasno šuštanje vraćena na svoje mjesto. Klik kuke na ulaznim vratima, i djevojka napušta malu drvenu kućicu s osjećajem jutarnjeg zadovoljstva.
U to vrijeme sljedeći sportista se već približavao toaletu. Svi preliminarni zvuci su se ponavljali u zapanjujuće sličnom nizu.
Prvo je napravljeno nekoliko koraka u toaletu - djevojka je okrenuta leđima prema tački, a samim tim i nama, zatim šuštanje gornje i donje odjeće, kratko nišanjenje i skupljanje misli, i novi snažni mlaz. Tako smo bili svjedoci pet-šest jutarnjih ženskih vježbi.
Djevojke su, činilo se, bile u polusnu i nisu baš ni slutile da ih kolege suprotnog pola mogu čuti kako stoje u blizini i mokri na uobičajen način, odnosno u punoj snazi, bez ičega sputanog uz potok - kako je širina njihovih ženskih viri dozvoljavala.
Zvukovi su se s vremena na vrijeme mijenjali. Ne postoje dva ista. Ipak, žensko mokrenje je vrlo individualan proces. Neki su se pišali, ispuštajući jasno prepoznatljiv karakteristični ženski zvižduk iz mokraćne cijevi, dio mokraće je teko širokim slobodnim mlazom, neki mokri u takvom mlazu da je podsjećao na vatrogasnu pumpu ili konja. Jedina stvar koja je spajala svaki odlazak u toalet bio je uvijek snažan pritisak i dugo trajanje mokrenja (svako je mokrilo najmanje pola minute - četrdeset sekundi).
Cijela ova akcija trajala je petnaestak minuta. Tada su nam već prišli stariji momci i pridružili se našoj zabavi. Kratko su osluškivali i, primijetivši da sama Barkova, trenerica žena, ide prema toaletu, kao u šali, otjerali su nas iz toaleta.
Drugovi iz razreda
Bio sam deseti razred, poslednji u školi u to vreme. Tokom zimskih raspusta, moj razred i ja smo išli na Baltik. Svi transferi su obavljeni autobusom. Pređene su značajne udaljenosti. Nakon svake duže vožnje tokom zaustavljanja, žurili smo u najbliži toalet.
Na jednom od zaustavljanja našli smo se na malom trgu malog naselja.To je bilo tranzitno mjesto, nešto kao autobuska stanica. U uglu trga bio je toalet za tri boda - dva u ženskom i jedan u muškom delu.
Nisam baš htio ići u toalet, pa sam otrčao u najbližu trgovinu - u to vrijeme na Baltiku su prodavali mnogo stvari koje se nisu mogle kupiti u Lenjingradu. Nakon izlaska iz prodavnice, konačno sam odlučila da odem do toaleta - bio je dug put.
Oko ženskih vrata se još uvijek gužvalo nekoliko žena, uključujući i moje drugarice iz razreda. Separe sa slovom "M" bio je prazan. Otišla sam u toalet bez imalo razmišljanja.
Dizajn toaleta je bio takav da su sve tri čaše u podu bile smještene u jednom redu na istoj udaljenosti. Istovremeno, ženski i muški dio toaleta bili su odvojeni tankom pregradom od šperploče. Pregrada je bila debelo ispisana nepristojnim jezikom. Na pola metra od poda, pregrada je pažljivo pokupljena, očigledno nožem. Bilo je nekoliko rupa, svaka u prečniku palac.
Toalet je bio tih. Iza tanke pregrade bile su dvije odrasle žene. Obojica su se već popišali. Jedan od njih, nakon što je nešto ranije završio proces, čekao je drugog, koji je u to vrijeme bio pažljivo spakovan u zimsku odjeću. Žene su govorile tiho.
U to vrijeme sam se spremao napustiti toalet. Međutim, i žene iza zida su konačno izašle. Iza pregrade došlo je do brze smjene straže. Moje drugarice su uletele u ženski odjel u bučnom paru.
Učio sam s njima dvije godine i bili smo platonski prijatelji. Oni su bili najbliži prijatelji. U to vrijeme sam bio nesretno zaljubljen u jednog od njih. Kao što se dešava kada imaš šesnaest godina, obožavao sam je. Činila mi se kao božanstvo, lišeno tjelesnih slabosti i poriva.Priznao sam da je s vremena na vrijeme posjećivao toalet, ali sam odagnao misli o tome. Takve fantazije mogle bi pomračiti njenu božansku sliku, a ja to nisam želio. Ovaj put sam iz nekog razloga odlučio da ostanem u toaletu. Možda zato što je bio sam u separeu i, pošto je već obavio svoj posao, mogao je zadržati potpunu tišinu.
Ukratko, odlučio sam da slušam šta će se dešavati iza pregrade. Djevojke su bile par jedna drugoj - obje visoke, vitke, lijepe. Razgovarali su o nečemu. Govorili su glasno. Razgovor je ponekad prekidao prijateljski smeh. U isto vrijeme, oboje su se petljali sa odjećom - oboje su bili u bundama. Iza pregrade se čuo tihi zveket njihovih zimskih čizama - njihovi drugovi iz razreda zauzimali su borbeni položaj.
Odjednom se u njihov animirani razgovor uplela glasna buka, kao da je neko otvorio slavinu za vodu do punog kapaciteta. Nisam odmah shvatio šta se dešava, ali trenutak kasnije sinulo mi je da je jedan od mojih komšija već prekrio dragocenu rupu i započeo dugo očekivani čin otklanjanja sitnih potreba.
Istovremeno, cijenio sam dizajn ovog rustikalnog toaleta. Činjenica je da su muški i ženski dio imali zajednički rezervoar sa izmetom. Ako smo vizuelno bili razdvojeni, onda smo akustički izgledali kao da smo u istoj prostoriji i čuo sam potpuno isto kao i nevoljni učesnici ovog incidenta. Štaviše, pošto su rupe u podu bile samo pola metra jedna od druge, jasno sam mogao da vidim tragove mlaza na površini sadržaja rezervoara.
Već od prvih sekundi počele su se pojavljivati ​​primjetne mreškanje na površini tekućine koja je bila vidljiva u mom dijelu toaleta. Osim toga, lijevo, sa strane pregrade, izletjelo je na stotine malih prskanja. Izgledalo je kao da se neko igrao pucajući iz vodenog pištolja.Osim toga, u toaletu je bilo hladno i vidio sam laganu paru koja se dizala iz vruće ženske mokraće.
Bio sam zapanjen, srce mi je lupalo u grudima. Pokušao sam da zamislim koliko čovek mora da poželi da ide u toalet da bi izbacio takav potok. Tada još nisam sebe, kao ni svoje vršnjake i vršnjake, doživljavao kao odrasle. Bili smo tinejdžeri i morali smo se razlikovati od odraslih. U sjećanju su mi iznenada isplivale asocijacije iz dalekog djetinjstva, sjetio sam se „zle“ učiteljice i žene u toaletu na plaži.
Zapanjujuća fontana iza tanke pregrade, čiji je autor bila moja drugarica iz razreda, po snazi ​​je bila uporediva samo sa onim što su demonstrirali ranije pomenute dostojne žene iz mog detinjstva. Ali te su žene bile odrasle i tako su mi ostale u sjećanju kao predstavnice tada neshvatljivog svijeta odraslih, u kojem visoke, čiste, graciozne, nezavisne i bahate žene, čučeći, mogu iznenada iz sebe izbaciti konjski potok. prozirnog zapjenjenog urina, koji je ovu akciju pratio zapanjujućim zviždukom i šištanjem njihovih uretera. U glavi mi se vrtjela pomisao da moj ideal, ljubavi moja, ne može tako vulgarno pišati kao krava. Dakle, njen prijatelj je mokrio.
Desetak sekundi kasnije, sve sumnje u ovaj rezultat potpuno su raspršene. Drugi tok se pridružio prvom. Što se tiče moći, on ni na koji način nije bio inferioran. Glavna razlika je bila prodoran zvižduk i šištanje pomiješano s njim, koje je pratilo ovo mokrenje. Pravi talasi su se počeli širiti po površini urina vidljivog u šupku.
Živahan razgovor koji su prijatelji vodili nije prekinut ni na sekundu. Jasno sam čuo riječi koje su izgovarali moji drugovi iz razreda, ali praktično nisam razumio njihovo značenje.Jedino što sam shvatio iz njihovog razgovora je da njihovo brbljanje nema apsolutno nikakve veze sa onim što su radili u ovom trenutku. Odnosno, titanski potok, koji je neprekidno i besramno izbijao iz njihovih djevičanskih pičkica, za njih je bio nešto obično, uzeto zdravo za gotovo i ponavljano ne prvi put. Bili su stari prijatelji i nije ih bilo nimalo sramota jedno od drugog i buke koju su svaki pravili:
Imao sam utisak da u susednom separeu nisu bile dve, već četiri osobe, od kojih su dve bile moje drugarice iz razreda, koje su glasno i bezbrižno ćaskale o svojim devojačkim sitnicama, a druge dve su bile odrasle žene, koje pažljivo prazne bolno pune bešike nakon četiri sata putovanja..
U međuvremenu, devojački tok je počeo da slabi. Olakšanje je očigledno bilo blizu.
Sjećam se kako su završili sa piškinjem. Došao je posljednji trenutak kada njihov vlastiti pritisak urina više nije bio dovoljan, a iscrpljeni mjehuri još nisu bili u stanju da ravnomjerno izliju ostatke vlastitog sadržaja. U ovom trenutku, djevojke su počele aktivno koristiti mišiće koji obiluju njihovim međunožjima, marljivo prskajući posljednje mililitre urina u ravnodušne rupe na podu.
To se dogodilo gotovo istovremeno. Naizmjenično su se čuli kratki, zvučni rafali, nekad vrlo blizu, nekad malo dalje od mene.
Tako sam se uvjerio da idealne žene ne postoje u prirodi.Čak i najomiljenija i najomiljenija žena, pod uslovom da ima bešiku normalne veličine, može, sticajem okolnosti, da izdrži u takvom stanju da neće morati da piša ili piški, pa čak ni da mokri, već da piša snažno kao krava. kako bi se postigao osjećaj kratkotrajnog, ali istinskog blaženstva.
Željeznički vagon
Izvanredan incident iz ove serije dogodio mi se na samom početku devedesetih. Tada sam već bio na zadnjoj godini fakulteta i bio sam oženjen. Mladalačku hiperseksualnost, ako do tada još nije prošla, uspješno sam je smirio u krevetu sa suprugom. Naša dača se nalazila u Novgorodskoj oblasti, noćnoj vožnji vozom iz Sankt Peterburga.
Ovaj put sam otišao sam na daču. Karte su bile u redu, a ja sam dobio mjesto na gornjoj polici blizu toaleta. Kočija je bila rezervirano mjesto. Voz je krenuo kasno uveče i stigao oko osam ujutro narednog dana. Oko pet sati ujutro voz je prikačen za drugu lokomotivu. Kao rezultat toga, naši automobili su stajali nepomično sat i po, čekajući "nađiće" (tako se zvala ova lokomotiva).
Ujutro se svaki put ponavljalo isto. Izmjena lokomotive proizvela je toliku buku i graju da se probudio gotovo cijeli koliko-toliko trijezan dio rezerviranog sjedišta. Da vas podsjetim da je vrijeme bilo oko pet ujutro.
Ovaj put sam ležao na gornjem krevetu pored zida vagona, koji je graničio sa toaletom. Nakon otkopčavanja lokomotive zavladala je tišina, samo se tu i tamo čulo šmrcanje dremajućih ljudi. Već je bilo svetlo. Ljudi, probuđeni bukom željeznice, pokušavali su ponovo zaspati. No, prije toga su se mnogi uputili u toalet kako bi mirnije spavali.
Ispostavilo se da je zid toaleta pored kojeg sam ležao imao dobru zvučnu izolaciju.Ljudi su išli do toaleta u beskrajnom redu - toalet na drugom kraju vagona nije radio. Nisam mogao da spavam i, nemajući šta drugo da radim, počeo sam da slušam buku iza zida.
Igra se ponavljala iznova i iznova po istom scenariju. Kroz zatvorene kapke sam gledao ko ide u toalet. Naravno, zanimale su me samo mlade žene. Međutim, utakmica nije išla u moju korist. Ili je zvučna izolacija zida bila odlična, ili je ženama bilo neugodno zbog potpune tišine koja je zavladala u vagonu i sputala njihovu prirodu.
Već sam bio na „audiciji“ pet-šest dostojnih djevojaka i bio sam na ivici malodušja. Ista stvar se ponavljala iznova i iznova. Svaka žena je nosila peškir i jednostavnu opremu za pranje: sapun i, ponekad, četkicu za zube. Sljedeća “prisluškivana” osoba prišla je vratima koja su vodila iz vagona u predvorje sa toaletom. Otvorila je ova vrata i zatvorila ih za sobom. Zatim su se vrata toaleta otvorila i zatvorila bučno, a jasno se čulo škljocanje brave koja se zaključavala. Sljedeći standardni zvuk, po pravilu, bio je tiho kucanje pribora za pranje koji se stavlja na policu. Ručnik je visio na klimavoj udici. Nakon toga u toaletu je nastala relativna tišina.
Bez sumnje, ženama je trebalo neko vrijeme da se okrenu leđima prema WC-u, spuste pantalone ili trenirke ili podignu haljinu, a zatim uobičajenim pokretom spuste gaćice koje su lagano mirisale na mokraću, nošene juče prije ukrcaja na brod. treniraju, do bokova, sednu i zauzmu udoban i siguran položaj i tek nakon toga dajte oduška mlazu olakšanja.
Žene su bile prinuđene da budu veoma oprezne u toaletu, jer je bio prilično prljav.Možda je to bio neugodan položaj, ili je, kao što sam već rekao, nejasan strah od toga da će se čuti tjerao žene da gotovo nečujno ispuštaju mokraću.
Dva-tri puta sam čuo neoprezno prskanje, koje su se istog trenutka prekidale, pretvarale se u plašljivo kapljanje ili potpuno nestajale. Nakon što je svaka žena završila mokrenje, kratko je zavladala potpuna tišina - žena je vratila svoju odjeću na svoje mjesto. Zatim se začuo korak-dva, začuo se zvuk ispuštanja vode, a umivaonik je počeo žurno da se trza. Nakon čega je “partizanka” napustila svoje jutarnje utočište. Potpuno sam depresivan.
Sljedeća na redu bila je djevojka običnog izgleda koja je izgledala kao da ima 18 ili 19 godina. Na sebi je imala sivi vuneni džemper i plave trenirke. Rijetka, kratka kosa boje miša bila je nekako, u polusnu, povučena s lica. Bila je niskog rasta, blago izraženih grudi i gotovo dječačkog oblika tijela. Jednom riječju, opisao bih je kao djevojku prilično običnog izgleda.
Primetio sam da nema sapuna ni peškira. Najvjerovatnije je hodala s jedinim ciljem da se brzo olakša i nastavi spavati. Čim je ušla u toalet, počeo sam da gubim interesovanje za nju. Iskreno govoreći, nije izgledala uzbudljivo.
Automatski sam osluškivao šta se dešava iza zida. Žurno zalupivši vrata za sobom, djevojka je samouvjereno škljocnula bravu. Jasno se čulo nekoliko koraka koje je napravila prema toaletu. Sledeće vreme je verovatno jedva bilo dovoljno da skine gaćice u društvu trenirki i sedne. Trenutak kasnije, tišinu u našem dijelu vagona prekinula je iznenadna i jasno čujna buka koja je dolazila iz toaleta.
Početak njenog mokrenja bio je poput eksplozije.Činilo se da je devojčica nakupila pola litre mokraće u predvorju vagine, a trebalo je samo da sedne, lagano raširivši noge, tako da je vrela mokraća koja se nakupila u njoj izjurila širokim mlazom.
S obzirom na zvučnu izolaciju pregradnog zida, koja nije dozvoljavala da se izbijaju slučajni zvukovi, može se zamisliti koliki je nivo buke bio unutar toaletne kabine i kolika je nevjerovatna sila mlaznica udarila u metalni wc šolje kolica.
Dugo sam pokušavao da nađem epitet za ono što sam čuo, ali mi je samo jedan odgovarao: mokrenje joj je bilo bijesno. Izgledalo je kao da je u blizini pukla vodovodna cijev.
Iznenađujuće, čule su se gotovo sve komponente potpunog ženskog mokrenja. Njena maca je erotično zviždala kao žena i istovremeno ispuštala čitavu gomilu siktajućih zvukova. Snažan mlaz kategorički je udario u metalno dno toaleta, što je glasno reagovalo na djevojčin nekontrolisani pritisak.
Postupno je općem buketu zvukova dodan još jedan grgotajući zvuk s postupno opadajućom tonom. Bilo je jasno da se, i pored nepotpunog zaptivanja toaleta, svež urin nakuplja u uskom odvodnom vratu, a devojčicina fontana puca direktno u ovaj spontano formiran rezervoar.
Mislim da je ova devojka bila prilično napumpana pivom večeras. Probudivši se ujutro, osjetila je hitnu potrebu da se riješi viška tekućine koja se nakupila u njenoj bešici. Zato nije imala peškir ili sapun - to nije bilo to.
U to vrijeme, iza zida, domaća djevojka je udarila posljednje akorde. Činilo se da se zvučni dio programa bliži kraju. Pritisak je splasnuo, prva, najsnažnija želja za pisanjem bila je zadovoljena. Ali to je već bilo nevažno.Dvadesetak sekundi kasnije, djevojka je samouvjereno pritisnula pedalu za ispiranje, a još uvijek vruća djevojačka mokraća je izbačena iz toaleta na šine.
Prevladavši potrebu, djevojka nije ni isprala ruke. Definitivno se nije ni obrisala, a zašto bi. Mislim da se njen urin malo razlikovao po sastavu od piva koje je nedavno popila. Ali pivo, ista voda!
Inače, sa zadovoljstvom sam primetio da nisam jedina osoba u našem kupeu koja je pokazala interesovanje za ono što se dešava iza zida. Nasuprot, na donjoj polici sjedila je starica. Dugo nije spavala i tupo je zurila kroz prozor. Usred orgije zvukova koja se odvijala metar od nas, promrmljala je kroz zube: "Tako si bestidan!"
I u potpunosti sam se složio sa njom!


Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 58 Prosek: 4.6]

2 komentar na “Zatvorenik Perverznjaci price

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Escort girls
Don`t copy text!