Uspomene

Uspomene

Upoznavanje u Bosni
Zdravo svima. Želim da vam ispričam priču o tome kako sam spavao sa majkom moje devojke. I tako imam 22 godine. Jednog dana sam došao da posetim roditelje svoje devojke. Sve se dogodilo spontano i neočekivano. Odavno me privlače starije žene. Njena mama je imala 1,60 i veličinu 2 grudi. Guza je vrlo pristojna za 42 godine. Seksi noge... Pogotovo kada obuče haljinu i našminka se. Žena u najboljim godinama.

To se dogodilo tokom vikenda. Djevojčica, njen otac i sestra su otišli u posjetu prijateljima. Ostao sam kod kuće. Jer me boli stomak. Majka je bila na rođendanskoj zabavi. Ležao sam u bolovima. Ona dolazi. Prilazi mi i pita šta se desilo. Kažem da me boli donji deo stomaka. Uspomene Najvjerovatnije je povukao mišić. Donijela je neku mast i rekla da mi pokažem gdje boli. Povukla je ćebe i počela da mi trlja donji deo stomaka. Sve je radila tako nježno i ljubazno da sam se počeo pomalo uzbuđivati.

Moj kurac je počeo da se diže pred njenim očima. Primijetivši to, počela je aktivnije trljati. Onda odjednom zavuče ruku pod gaćice. I dlanom mazi testise. Prepuštam joj se u potpunosti. Onda ona uzima moju dršku i počinje da je drka. Počinjem da stenjem i govorim kako je dobro. Zaboravljajući na bol, uživajući u njenoj ruci, ležim i uživam... Onda se ona sagne i uzme glavu u usta. I on počinje da sisa. Čmkajući usnama, trza sa debla... Proguta cijelom dužinom...

Ljubi me u stomak i bedra. Zatim testisi. Onda je prevrnem na leđa i počnem da je jebem u usta... Kao u pičkicu... Brzo je jebem celom dužinom.. Posle par minuta svršavam u ta usta. Ona guta svaki mlaz moje sperme. Padam iscrpljen. Od takvog sranje. Pita sa osmehom, kako ti je prošao stomak. :) Radosno odgovaram, da, hvala. veoma ste ljubazni... Onda je otišla u drugu sobu.Ležao sam oko 5 minuta i došao k sebi.

Jedno pušenje mi nije bilo dovoljno. jebanje na službenom putu Sex avantura I odlučio sam da je jebem. Ustao sam i otišao do nje. Već je bila samo u ogrtaču. Pritisnuo sam je uz sto, savio je, podigao joj ogrtač i uvukao kurac u njenu macu. Član je lako ušao u nju. Bila je sva mokra... Počeo sam je jebati kao zvijer... Krenuo sam se vrlo brzo i oštro. Jebao je kao kurva. Divlje je vrisnula. Povrijedilo ju je, ali joj se svidjelo. Molila je još jače. Jebao sam je najjače što sam mogao. U prostoriji se čuo divlji jauk i šamari naših tijela... Pička joj je bila gladna. Očigledno je muž već dugo nije jebao. Pička joj je bila čvrsta.

I svidjelo mi se...nakon 10 minuta divljeg seksa počela je da svršava. Prvi put sam čuo divlji jecaj. Ona svršava s opscenostima. Ona vrišti i mlaz njene tečnosti izlazi iz njene mace. Natjerao sam je da špricne... Cijela se tresla. Pulsiranje njene pećine daje mi neopisive senzacije. I počinjem da joj svršavam u prorez... Nikada prije nisam pustio toliko sperme. Završio sam oko 2 minute.Dok mi kurac konačno nije pao.. Onda mi je rekla hvala.

I otišla je po krpu da očisti svoj iscjedak. I otišao sam pod tuš. Sex avantura Neda Arnerić nakon tog slučaja. Zajebavamo se koliko god je moguće... Trenutno. Imam osim svoje devojke. Više ljubavnika. Njena majka, njena mlađa sestra, o kojoj ću kasnije pisati. Tvoj rođak. Njen bivši razredni asistent. I još 2 cure... Takav sam ja. Koga zanimaju moje priče. Pišite na email.


sta je to bilo. Ko zna šta, ali tako je bilo. Mom djetetu je bio potreban ljekarski nadzor od tri mjeseca. Pa, bili smo posmatrani pet godina. Jednom mjesečno za termin. Doktor je stariji od mene. Za 20 godina. Kad sam prvi put došao kod njega, imao sam 21 godinu, on 41. Zgodan čovjek, ne možeš ništa reći. On je zgodan sa muškom lepotom. On je poseban i to se odmah osjeti. Uredan, moćan, pametan, strog. Užasno sam ga se bojao.

Ali ona je otišla da ga vidi sa strepnjom i željom da ga vidi. Ovako je prošlo 7 godina. Za vrijeme liječenja, posla, druge trudnoće, kćerka kao da se malo odselila i nije bilo potrebe za konsultacijama. Generalno, nismo se videli tri ili četiri godine. Zatim ekskurzija sa razredom moje najstarije ćerke u drugi grad.

Izlazimo iz autobusa do vidikovca, ja sam zadnji otišao. Okrenem glavu da pogledam neku grupu, jasno važne drugove, i vidim svog doktora. Mislila sam da će mi samo klimnuti glavom i to je to, ali on se nasmiješio. Ali kako. Nasmiješila sam se od uha do uha i pojurila u susret da ga pozdravim. I zagrlio me i poljubio. Na tvom obrazu. Samo. I to ne prijateljski, i bez flerta - bez obaveza, već prijateljski.

I uvek gubim glavu pored njega. Pričam gluposti samo da bih duže razgovarao s njim. širenje guze price Pa, barem smo par minuta pričali, a onda su njegovi stričevi napali i on je morao da se povuče. Dugo sam pamtio ovaj sastanak. Ali opet su brige, poslovi, rutina uzeli svoj danak.

Mom sinu je rođendan u sekciji. Moram hitno da trčim za poklonom, jer nema nikog drugog osim mene, jer je socijalni i organizacioni rad sav na meni. Trčim do najbližeg supermarketa. Za bombone, cveće. Stojim blizu polica, biram. Glas "da, ne možeš bez slatkiša", okrenem se - On je moj omiljeni doktor. Seda, ali dobra, nema mere. Ima muškaraca kojima pristaju seda kosa i godine.

Rukovali su se, ali su ga zagrlili i poljubili. Opet na obrazu. To ništa ne znači, samo je lepo. Opet sam samo usta do uha, opet pričam gluposti, jer ne želim da ga pustim. Ali počeli su da pričaju o deci, i tražio sam termin. Bilo je neophodno. Moja beba je ponovo počela da cveta i da miriše, dozvolila sam to. Složili smo se sa njim.

Možda sve izmišljam, naravno. Možda se činilo, ali bilo je osjećaja da mu je drago što me vidi. Generalno, kada smo ga napustili, rekao mi je da se pojavim za mesec dana na audiciji. Dala sam mu paket "hvala" i, eto, osjećala sam se kao da mogu doći da se zagrlim, ali nisam se usudila. Glupo.

Sledeći sastanak sa mojim omiljenim doktorom dogodio se dve nedelje kasnije. Slučajno uveče. U radnji, skoro pred zatvaranje. Stigao sam nakon poslovnog puta. Bio sam prestravljen. Boli me vrat. stigmatizacija Sex avantura Boli me glava. Čvorovi su se upalili. "Gdje si takav?" „Pa, ​​to je to“, odgovaram. "Šta boli?" Pokazujem na vrat. "Vidjet cu?". Priđem mu bliže i podignem bradu. I osjetim dodir.

Boli me, ali volim njegovu ruku na mom vratu. Onda je pregled obavljen sa obe ruke i bio sam blizu njega, ali tada nisam ni razmišljao ni o čemu, osećao sam se prilično loše, nisam bio dorastao. "Uđimo u auto, poslušaću." Krenuli smo na parking. Sjeli smo na zadnje sjedište, podigli moju jaknu i otkrili moja leđa. A onda dodir hladnog stetoskopa na kožu i dodir toplih ruku... Prokletstvo, trgnula sam se od iznenađenja i izvila se.

Do ovog trenutka nije bilo erotskih fantazija. Ništa. A onda je to bilo kao strujni udar. "Otkopčaj" mi govori o grudnjaku. Nije zgodno za slušanje. Otkopčavam ga jednom rukom. Drugi drži sve ispred sebe. „Okreni se“... Ali razumem da ne mogu. "Okreni se." Polako. Okrenem se. Sjedimo i gledamo se, a ja se tresem. Možete samo slušati svoje otkucaje srca. Teško disanje.On je sa ovim uređajem za slušanje u rukama. “Jesam li ja taj koji na tebe tako utiče?”

"Ne", kažem, "prokleti znak prodavnice." Pokušavam da se smirim. Obuzdajte se. Koja je svrha smirivanja ako mu je sve jasno. Već drsko izlegla u njegovim očima. Sjedim nekoliko centimetara dalje, golih sisa, na zadnjem sjedištu auta sa tipom kojeg želim. Gaćice su jebeno mokre. "Georgije Vladimiroviču, mogu li?" Tiho. Nije to očekivao. Sto posto nisam očekivao moj pristup.

Dodirnula sam njegove usne svojima. Bilo je strašno. Sad će početi da psuje, da se povuče, da ga izbaci, ali ne, odgovorio je. Odložio sam ovu slušalicu, zagrlio ga i poljubio. Opustio sam se i više nisam oklijevao da mu otkopčam košulju. Nisam ni o čemu razmišljao. Ni ispravno/pogrešno. Ni o veličini, ni o razlici u godinama, ni o bračnom statusu, ni o njegovom statusu, iskoristila je trenutnu situaciju i nije prestala.

Izvukao sam košulju iz pantalona i otkopčao kaiš. Opet će me strah zaustaviti, posegnem rukom u pantalone, opipam tvrd penis, izvadim ga, otrgnem mu se od usana i vrata, skliznem dolje i odjednom cijelom dužinom uzmem u usta. Glava mi pritišće grlo, ne mogu da dišem, već osećam kako lije iz mene kao tuš. Počinjem da ga sišem, bez ruku, pokušavam da ga uvučem što dublje, utisnem mu nos u pubis. Prokletstvo, volim pušenje, ali nisam osjećala takvo uzbuđenje godinama. Htjela sam da ga popušim i ližem po cijelom tijelu.

Kleknula sam na sjedište, on mi je rukom podigao suknju, osjetila sam njegovu ruku na svom dupetu. Vjerovatno bih s takvim uzbuđenjem uzeo bilo koju veličinu u sebe. Ruka mu je prošla blizu anusa, zastenjala sam. Čak mi je i jednostavan dodir bio neverovatno prijatan. Prsti su mu skliznuli u vaginu, napravili nekoliko pokreta naprijed i dalje do klitorisa.

Izgnula sam se najbolje što sam mogla i raširila noge, osjećajući da ću uskoro svršiti, čak i ako ništa ne uradi. Njegov kurac mi je već išao niz grlo sve do jaja tako lako da sam uživala u punjenju usta i htjela sam da prodrem još dublje. Počeo sam da se osećam preplavljeno. Bedra su mi se napela, počela sam da sputavam pokrete glave kada sam progutala penis koliko god je to bilo moguće, kako ne bi bilo moguće udisati vazduh tokom orgazma. Vjerovatno je savršeno poznavao anatomiju i procese koji se dešavaju u tijelu, ili je možda, kao čovjek, shvatio šta treba učiniti.

Palac je ostao da radi na klitorisu, a prsti su ušli u anus. Tresao sam se. Pokušao sam da pomjerim stražnjicu kako bi prodiranje bio što dublji, ali nisam pomjerao glavu. Glava pritisnuta na grlo. Georgij Vladimirovič je podigao kukove i zastenjao, došli smo zajedno. Stavila sam mu dupe na prste i sisala mu kurac dok mi je topla sperma udarala u usta.

Nakon što sam sve progutao, polizao sam mu penis i zario ga u prepone. Prva pomisao koja mi je pala na pamet bila je „čisto je, ali kako da dođem do auta?“ I dalje sam curio. Ne znam koliko se prosulo po sjedištu, pošto je koža, možete ga samo obrisati. Povukao me je i poljubio. Dugačak, nežan. Nisam razumeo odakle su salvete u njegovim rukama. Samo sam osjetila da me briše između mojih nogu. Vjerovatno nije puno pomoglo, ali sam bio zadovoljan takvom pažnjom.

„Georgije Vladimiroviču,...” počela sam, ali me je ponovo poljubio. „Trebalo bi da budeš na krevetu, sa vratom“, i smejali smo se. Za petak je zakazao konsultacije sa ćerkom. Šta će se dalje dešavati sa našim odnosom nije jasno.


Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 25 Prosek: 3.8]

26 komentar na “Uspomene Sex avantura price

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Escort girls
Don`t copy text!