Voroniny

Voroniny

Upoznavanje u Bosni

Treća boca viskija sletjela je u kantu za smeće direktnim udarcem. Dake nije imao apsolutno nikakvo razumijevanje o alkoholu - nije ga bilo briga šta i kako pije. Međutim, sigurno je znao da će mu ujutro glava biti lagana i prazna - u svakom slučaju će raditi, a sve ostalo bile su sitnice koje nisu vrijedne njegove pažnje.
Nijemo je gledao šefa koji je sjedio, tačnije, opušten u svojoj stolici. Što je više pio, sve je manje podsećao Dakea na sabijenu oprugu, a pogled mu je postajao manje ljut i bodljikav.
Sada izgleda kao dobro uhranjen lav. Čini se da je miran, opušten, skoro da drijema, ali i ako mu se ne sviđa, poješće ga i neće se ugušiti.
Dyck začuđeno gleda u Veriena, ne prestajući mu se čuditi. Asistent je iznenađen - ovaj prokleti arogantni moron je također nezadovoljan svojim životom. Sin jednog od najvećih biznismena u Italiji, nasljednik, živi u izobilju i ničim nije uskraćen. Nemojte reći ni riječ protivno, ali ako je izgovorite, nećete biti sretni. Međutim, on ne izgleda razmaženo. On jednostavno uzima ono što mu pripada. Ili ga vadi zubima, zavisi.
Pa zašto Timoteo nije zadovoljan sopstvenim sinom?
"Hej", provlači Dake glasom koji nije njegov jer je pijan, "šefe, ti si... čudan." Dobro je za tebe da živiš, pa zašto se dođavola ovako ponašaš. - usuđuje se bez zlobe, bez otrova, pre iz navike - Počeo je da poštuje Veriena od prve minute njihovog poznanstva. On ćuti.

Tako oni sjede. Tiho, s vremena na vrijeme ispijajući čaše, a ne gledajući se.
U sobi je vruće i zagušljivo. Dake popušta kravatu i otkopčava gornja dugmad svoje košulje.
Prokleti viski. Prokleti šef.
Tišinu prekida kašalj - zagrcnuo se zamjenik direktora. Čini se da mu je dosta, inače će ustajanje ujutro biti tako teško...
Dake vraća dah i sprema se da nadlanicom obriše slepoočnice sa usana i brade kada ga iznenada čvrsto zgrabi za zglob.
"On jebeno vredi više od tvoje bezvredne kože!" – Šišta Verien, gurajući ga u stolicu. Ima smrtni stisak - ne možete se izvući. A pogled je žilav, gorući, opojan...
"Jebi se..." Dake se namršti, gledajući u vinskocrvene oči svog protivnika. Voroniny Iz nekog razloga mu se čini da ako se sada u prostoriji začuje škripanje ključne kosti koja se lomi, neće biti nimalo iznenađen.
Šef diže ruku, a on već očekuje snažan šamar. Ili udarac u vilicu. Ako nam se posreći.
Ali činjenica da će Verien pažljivo skupljati ćilibarne kapi i polizati ih sa svojih prstiju... Ovo je već nešto iz domena fantazije.
Neverovatno je u blizini.
Kao odgovor na zbunjeni pogled njegovih oštrih sivih očiju, on samo sliježe ramenima, govoreći: pa, dobre stvari ne bi trebalo da propadnu?
Nekad bih ubio zbog ovoga. Ne sumnjajući ni na sekundu i ne požalivši kasnije zbog onoga što je uradio. I sada ili alkohol počinje djelovati, ili je samo umoran, ali Dake samo spušta ruku na rame svog šefa, lijeno pokušavajući da ga odgurne. A onda potpuno prestane da se opire.
Ako je Ver popio posljednje dragocjene grame sive tvari, to je njegov problem. Najvažnije je da ne pokušava da slomi vrat, a ne čini se ni da će zabiti metak u čelo.
Neka... U čemu god dete uživa, samo da nikog ne ubije.
- Hej, radi šta hoćeš, prokleti šefe. – razdraženo zareža podređeni. A onda kratko stane i ukoči se kada šef pritisne čelo na čelo pomoćnika.
I đavo ga je usudio da izgovori tako nešto. I to ne bilo ko, već ovaj prokleti idiot s crvenim očima. Moraćete da platite svoj jezik...
Verienovo čelo je vruće kao tiganj.Plamen bijesa sada uspavan, sklupčan kao dobro uhranjena zvijer i ostavlja prazninu u grudima koju umire da popuni. Bar nesto...
„Ne upadaj u nevolje, smeće jedno“, kaže sin Timoteo tiho, opušteno zatvarajući oči. Ne želi da se kreće. A ni ja nemam želju da ubijem ovog plavokosog idiota. Ali iz nekog razloga je dobro i ugodno sjediti ovako.
Ima svoj miris. Dosadno, poznato.
Inače, Dake još nije naučio da pije. Da, čini se da ne treba.
Usne su mu još mokre od viskija. I upravo se završilo...
Verien dodiruje kut njegovih usana svojim, suh, ispucao, i skuplja posljednje kapi. I on se naceri.
Zaboga, to je ono što zovu poljubac. Pitam se kako će ovaj kovrdžavi idiot reagovati?
Sav je izvučen, diše bučno, često, zviždi... A pogled mu je bijesan, iznenađen. Ali uopšte nije uplašen.
Pa, oni ne znaju, mi ne znamo tako nešto kao što je strah.
Šef se smiješi. Šta ako je malo drugačije?
Lagani, naizgled besmisleni dodiri usana pretvaraju se u snažan poljubac.
Dakeove oči su širom otvorene, šarenica je svjetlija, gotovo bijela. Nije iznenađen - šokiran. I iz nekog razloga ne izlazi odmah...
-Jesi li potpuno lud, prokleti šefe. – brblja, ljutito gledajući u Veriena ispod svojih zaraslih šiški.
Evo tvog prvog poljupca, kojim mu je otac zujao u ušima. Pitam se šta će još pasti u ovu pijanu malu glavu?
„Sam je rekao: radi šta hoćeš“, neljubazno se cereka šef, povlačeći Dejka za oštru bradu. Viski ima ukus gvožđa - ovaj idiot je uspeo negde da zaseče usnu. transvestit Gay Ali ne želim da se odvojim. Sviđa mi se.
I, čini se, ne samo Verien. Rossi se ne oslobađa.
I ne očigledno, ne samo zato što će gazda slomiti vrat - on je i dovoljno lud. Jednostavno ne želim.Osim toga, ispostavilo se da i nije tako odvratno. Čak je i lepo.
Soba je topla, skoro vruća, a Dyke je obliven hladnim znojem, drhteći da se ne krije od Veriena:
- Da li ti je hladno ili šta. - Brzo opipa čelo i ponovo se ugrize za usne, oblizujući ranu - Imaj na umu, đubre, ako zbog ovoga umreš negdje na konferenciji, izvući ću te iz zemlje i zgnječiti, razumiješ li?
- Jebi se dođavola...
Ali šef zna da se ljubi, ne možeš ništa da kažeš. Usne mu krvare i bole, ali Dake se snađe, krene naprijed, odgovori...
Sviđa mu se?
Verjen se naceri, što Dakea nevjerovatno ljuti. Rossi sam vuče šefa prema sebi, ljubi ga duboko, uporno. Ne samo da je Verien dozvoljeno sve.
Vrući, snažni prsti ležali su na bijelom grlu, a Dake zadrhti. Kakav idiot, zaboravio je s kim ima posla. On će ga zadaviti - i to s pravom.
Začudo, gazda ne stišće prste, već samo s detinjom radoznalošću miluje svoj nezaštićeni otvoreni vrat.
Dakeova zjenica se širi, gotovo blokirajući njegovu sivu šarenicu. Nisam mislio da će to dozvoliti. Štaviše, nije ni slutio da mu dodirivanje grla rukom koja bi ga lako mogla poslati precima može tako slatko povući donji dio trbuha.
- Šta misliš, đubre. – osmeh na šefovom licu postaje širi kada vidi jedva primetno rumenilo na svojim bledim jagodicama.
- Ruke dalje. – gunđa Rosi dobrodušno, prilično po navici. Ne, on želi, on želi da gazdov dlan ostane duže na njegovom grlu.
I prokleti šef postaje sve drskiji, dodiruje kožu vrelim, grubim usnama, spušta se niže, ljubi udubinu između ključnih kostiju, a Dake se guši zrakom. Njegove pantalone su već uske.
Onda se za sve može kriviti činjenica da su oboje bili potpuno pijani, ali za sada... Šta bude.
Da, šef, očigledno, nije ništa manje uzbuđen. Ali ovo crvenooko kopile ne prestaje da se ceri. Zadirkuje, kao da slučajno provlači ruku između nogu, dodiruje usnama vrat, opet terajući mačevaoca da se trgne, a onda pogne glavu i zari se u rame:
- Smeće…
-Šta hoćeš, prokleti šefe?
- Znaš li šta imaš?
- Slično pitanje.
Vruća ruka mu ponovo dodiruje vrat, a Rosi lijeno skreće pogled na svog šefa.
– Skini ove krpe, ili tako nešto... Hoću da tražim dalje.
Dake se nasmije i otkopča dugmad:
“Neka bude po svome, prokleti šefe.”

***
Verien gleda u Dyckovo nago tijelo, grabežljivo oblizujući usne. Bio je dobar, prokleto dobar. Vrlo tanak i fleksibilan, tanak - ali u isto vrijeme dobro građen, izgleda kao lagana smrtonosna oštrica. Rosi diše duboko i brzo, gledajući ga ispod obrva. Grudi se često podižu i spuštaju, vitke noge su široko raširene, drhte, oblivene hladnim znojem, a gazda je donekle opčinjen ovim spektaklom. Zgodan, kopile, ne možeš ništa reći.
Otvoren, ničim nezaštićen... Jedva krvožedan, dozvolio je da ga iko drugi vidi takvog, i pomisao na to je bila prokleto prijatna. I pobrinuće se da to pripada samo njemu i nikom drugom.
Sabijen kao izvor, prekriven nekakvim modricama, zarastalim posjekotinama, ožiljcima, raščupanom dlakom... Ne osoba, nego otrcana ulična mačka, iskreno.
„Zanimljivo“, misli Ver, cereći se, „a ako ga počešeš iza uha, hoće li predeti?“
- Hej, jesi li potpuno poludio. - Dejk sikće kada ga gazda ugura u jastuk sofe, ali utihne kada mu širok dlan osloni na potiljak, a pomalo hrapav jezik, poput mačjeg, dodirne delikatnu kožu iza uha. Gay Ničim Izazvan Rossi se guši zrakom i ljutito šmrcne. Proći će kao tutnjava.
Kosa mu je meka i gusta.
- Hej, prokleti šefe. “Verien se trgne i nevoljko podiže pogled od onoga što radi.
“Drive Dake Insanity” je svakako zanimljiva igra. Ali opasno. Rossi se stalno trza, šišti i psuje, što ga bjesni i uznemirava.
Eeeey. - Dejk pokušava da se ne pomera - gazda bi lako mogao da slomi ruku koja je relativno nedavno srasla, - P-šta radiš....
Dok se Rosi ljutito puše u jastuk, ostajući u jednom položaju, Verien gleda u mršava leđa sa izbočenim pršljenovama i oštrim krilima lopatica. Ožiljci na bijeloj koži, sjajni od znoja, čine mapu puta. Pristaje mu...
Ver, ne popuštajući stisak, prolazi nosom duž kičme, ljubi, liže stare ožiljke. Svaki trag je ostavila nečija ruka, a on želi da ostavi svoje tragove na njima...
"Da, već sam shvatio da mi nećete tako lako pobjeći... Pustite me, neću se trzati", kaže Rosi pomirljivim ljutitim tonom. Šef, cereći se, otpušta prste, a Dake, mršteći ga ispod šiške, trlja svoj bolni zglob i prevrće se na leđa.
Verien ljubi izbočene ključne kosti, secirane laganim ožiljcima, miluje se vrelim prstima po grudima i zadovoljno konstatuje: diše neravnomjerno, duboko i često, zatvara oči, pokušava da se ne miče. Dobro onda…
Ver usnama dodiruje svoj udubljeni, istaknuti stomak. Mišići su strašno napeti, a on sam je kao struna: ako je dodirnete, zazvoniće. Zadrhti, noktima izgrebe presvlaku sofe, malo raširi noge da bi gazdi bilo udobnije. I stavlja dlan s dugim prstima na crnu krunu glave, zarivajući prste u raščupanu kosu.Diše polako, duboko, dok Verien podrugljivo polako povlači mokri trag poljubaca i ujeda do donjeg abdomena... A onda se trza i oštro ga gura od sebe.
Ko je znao da se plavuša plaši golicanja?
Dyke zamalo ispljune otrov i koncentrovanu sumpornu kiselinu kada gazda, ne prestajući da se sadistički osmehuje, počne polako da pomera pero duž stomaka, neprimetno se pomerajući prema unutrašnjoj strani njegovih bedara.
- Koliko dugo ćete igrati na čelu Redskinsa. – šišti on, nestrpljivo se vrpoljeći ispod svog šefa.
- Šuti.
Mučenje zadovoljstva se nastavlja - kako god da se vrpolji, sviđa mu se - ne zadugo. Šef spušta olovku i skreće pažnju na bokove.
Noge su mu duge, vitke, sa dugim uskim stopalima. I - gdje bismo bili bez ovoga - u modricama i ogrebotinama. Možete se diviti beskrajno, kao i dodirivati.
Kada šef usnama prvi put dodirne dugi, gotovo izblijedjeli ožiljak na potkoljenici, ne bez zadovoljstva primjećuje da Dake savija prste i malo šire raširi noge, otkrivajući osjetljiviju kožu na unutrašnjoj strani bedara. A onda se potpuno smiri, ispadne iz realnosti, kada gazda, osmehujući se na ivicama usana, vrelim dlanom pogladi nežno mesto i poljubi...
Grize usne, gleda ispod obrva, ali ga tijelo odaje. Viski mu ide u glavu, ali ono što ga više izluđuje od toga je ono što Verien sada radi.
Šef se drži Rossijevih usana, prolazno ga ljubeći, a zatim dugim prstima dodiruje momkove usne - i odmah naiđe na nerazumljiv, ogorčen pogled sivih očiju.
- Ne budi glup. Poludjet ćeš ako presušiš.
A on, ne izražavajući ikakvo ogorčenje, otvara usne i polako liže svaki od šefovih prstiju, nježno siše kažiprst i srednji prst, povremeno ih grizući.Verien se otvoreno divi njegovim postupcima, gledajući u njegovo blijedo lice. Malo opušteniji nego ranije, diše duboko, isprekidano... Oseća se dobro, što znači da se banket može nastaviti.
Sin Timoteo vrelom, grubom rukom miluje donji abdomen, dodirujući svijetle dlačice u preponama, obilazi liniju kukova i dodiruje stisnuti prsten mišića jastučićem kažiprsta, lagano pritiskajući. Odmah se nespretno stisne i trgne u stranu:
- Hej. Jeste li potpuno ludi?!
Ne, to neće raditi na taj način. Ver vuče momka prema sebi, tjerajući ga da mu pritisne grudi i polako palcem gladi izbočenu karličnu kost. Smiri se, smiri se, prestane da se trza, da nešto sluša, izdrži dok gazda gotovo pažljivo masira pocrvenelu rupu.
„Opusti se, smeće, ti nisi neka žena“, miluje unutrašnju stranu butine kada se konačno otvori. Zasluženo ohrabrenje.
Lako mu je reći, Dejk gunđa sebi u bradu i naglo zadrhti kada mu gazda zabije prst na jednom zglobu. Nije da ga boli, opresivan osjećaj sitosti je jednostavno neprijatan, ali mu se čini nenormalno, potpuno nenormalno, osjetiti šefove prste u sebi. On se ipak samo ceri, pažljivo posmatrajući reakciju svog podređenog - šta ako nešto nije u redu. Ne bi škodilo.
Gazda polako zavlači prst malo dublje, miluje iznutra, proteže se. Rosi brzo diše, grizući usne, pokušavajući da spoji oštra koljena, ali samo stegne prste na ramenu svog šefa kada mu nečija ruka padne na potiljak. Topao dlan, začudo, vrlo umirujuće ga miluje po glavi, kao da ga ovim pokretom odvlači od mogućih neugodnih senzacija.Šef se polako kreće niz pramen za pramenom, posesivno se cereći - od sada, Dake pripada njemu i nikom drugom. Verien se sagne, polako vrhom jezika prati Rossijeve tanke usne i poljubi ga, dodajući istovremeno drugi prst. Širom otvara oči, naglo se povlači i ugrize svog šefa za rame, tresući se cijelim tijelom.
- Da li te boli ili šta. – povuče srebrne pramenove i uhvati Dakea za oštru bradu.
“Da, ja bih... probao sam, idiote...” prosikta, ali usta su mu zatvorena dubokim, snažnim poljupcem.
Kada se prsti pomaknu malo dublje, tip se trzne od nezadovoljstva. Naravno, boli ga - premalo je podmazivanja, međutim, prilično ga je lako odvratiti.
Dugi, topli, gotovo vrući prsti dodiruju nešto iznutra, a Dake stenje tiho, jedva čujno. Anamarija Džambazov price Izdajnička prostata...
Ver se trijumfalno osmehuje, jače pritiskajući osetljivo mesto.
ON sklopi oči i približi obrve nosu, naginjući se naprijed protiv svoje volje.
"Jebeni šef..." Dake napola sikće, napola stenje na uho. Povrijeđen je, neprijatan, iznerviran što je tako lako odustao, a u isto vrijeme prokleto dobar, pa mu za sada dozvoljava da nastavi. A njegove sive oči već su zamagljene mutnim velom zadovoljstva, iako mu se ne žuri to priznati. Pokreti postaju sve uočljiviji, sigurniji, jauci sve glasniji. Ipak, odustao je. Sada može...
Kada bistre kapi njegovog prirodnog podmazivanja padnu na mačevaočev stomak, Verien odlučuje da je dosta. I polako izvlači prste.
- Eeee... "Ti si lud", nezadovoljno sikće Rosi, ne gledajući svog šefa.Teško dišući, zenice su gotovo blokirale posvijetlilu, gotovo bijelu šarenicu, otvorene, gole, široko raširenih nogu, uvučenih tankih prstiju na uskim stopalima, napetog penisa koji curi lubrikantom... Nevjerovatan prizor. I samo njemu je dozvoljeno da to vidi.
"Ako pokušaš da svršiš ranije, upucaću te", progunđa šef, hvatajući Dakea ispod bokova. On poslušno ustaje, raširi noge, a Ver, podržavajući ga, usmjerava penis u crveni, rastegnuti ulaz.
I u posljednjem trenutku shvati da pokrije usta.
Rosi grize kao da ima hiljadu i po zuba u tri reda. Šišta, trza se, pokušava da se odmakne, ali kako god... Verienov stisak je mrtav. A ovaj prokleti gazda mu nije dozvolio da se navikne, odmah je krenuo.
- Hej, ti ne jebeš gumu. Usput, boli!
"Umukni," Ver neuredno izdahne, i dalje malo usporavajući. Ispostavilo se da trash ima prilično dobar glas kada ne vrišti, a njegovo jaukanje možete slušati do beskonačnosti. I dalje ga neće biti moguće učiniti promuklim; Rossijevo grlo ne bi trebalo da bude promuklo. Unutra je užasno zategnuto i vruće, skuplja se skoro do bola i teško se kreće.
Dake, koji se aktivno borio i pokušavao da se povuče, smrzava se kada šefov vrući široki dlan sa slomljenim zglobovima klizi preko njegovog stomaka, razmazujući prozirne kapljice lubrikanta, dodiruje mu kukove, lagano miluje uzbuđeni penis, trlja mokru glavu svojim palac, miluje testise... A onda ponovo dodiruje kvrgu prostate, a odvratni osećaj da je prepolovljen zamenjen je skoro bolnim, oštrim zadovoljstvom.Sve mu lebdi pred očima u vatrenim pjegama, u glavi mu se vrti, a Rosi, uzalud pokušavajući da nađe uporište, zabija prste u njegova široka ramena. Nekad bi ga gazda ubio, definitivno ubio, ali sada samo zadovoljno grca i muči vrat i krvave usne pohlepnim poljupcima.
Šef više ne kontroliše svoje postupke - njegovo zategnuto vrelo tijelo, bijela koža blistava od znoja, obrubljena prugama ožiljaka i dugotrajni rijetki jauci potpuno mu iznevjeruju um. Gura duboko, snažno, oštro, ispunjava ga do temelja, svaki put dodiruje prostatu i ne prestaje da uživa u činjenici da se ova nepodnošljiva, ponosna ajkula pokorava samo njemu.
Dejk pokušava nešto da kaže, guši se, promrmlja nešto na uvo, ali opet se slomi u stenjanju, čvrsto stežući svoja široka, tamna ramena. Smanjuje se tako da i sam osjeća lagani bol, migolji se kao zmija, naginje se naprijed, gura penis u ruku, pokušava skinuti šiške, mokre od znoja, iz očiju i gleda tupim, ali ipak prodornim očima. Jauci postaju sve glasniji, pretvaraju se u zaglušujuće vriske, a gazda pritišće dlan na krvlju umrljane usne. Dyke se mlati okolo ispod njega, žmireći od bolno viskoznog, viskoznog, poput melase, i oštrog, zaglušujućeg zadovoljstva, kreće se prema njemu i poseže za njegovim preponama, pokrivajući dlanom šefove. Spektakl ga izluđuje i Verien shvata da to više ne može da izdrži. Napravi nekoliko brzih, oštrih, posebno dubokih zabadaka, podiže Dakea ispod donjeg dijela leđa, osjećajući kako drhti, a vlastito tijelo se grči od grča orgazma...
A onda oboje ispadaju iz realnosti na neko vreme...
"Šefe... Skini se s mene, zadavićeš me dođavola", čuje se promukli glas u prostoriji.Dake pokušava da se podigne na lakat, pokušava da odgurne teško, vruće tijelo sa sebe i nasloni se na sofu, shvaćajući uzaludnost ideje. Šef sada izgleda kao ogromna lijena mačka - neće učiniti ništa dok ne poželi.
Verien pospano otvara jedno oko i nevoljko se spušta, ali samo da bi se divio onome do čega je Rosi doveo. I definitivno ima šta da se vidi.
Usne su mu natečene, izmučene, razdvojene, brada umrljana krvlju, a na bijelom grlu crveni tragovi ujeda i štucanja. Zrnca znoja blistaju na tvom vratu, ključnim kostima i grudima koje se dižu. letnja avantura Gay Trbuh je prekriven prirodnim lubrikantom i filmom sušene sperme, bedra su prekrivena bijelim mrljama. Vau, ispostavilo se da je i on uživao... Moraću da ponovim povremeno, misli Verien, zgnječivši momka pod sobom. Ponovo se vrpolji od nezadovoljstva i namršti se:
- Tvoja majka... ti prokleti egoista, sad ne mogu ni noge da pomerim kako treba... Nisam mogao da budem oprezniji?!
Trlja svoje nemilosrdno oborene oči, baca se i okreće, ogorčeno šmrcne preko uha, a Verien se posesivno steže za struk, zijevajući kao dobro uhranjen lav:
- Šuti. I već idi na spavanje.
Dake, naravno, ne utihne odmah, već se ubrzo smjesti što udobnije na sofi i pod teškim tijelom svog šefa i utihne. Tako je zaspao.
"Moraćemo to ponoviti nekada", Verien se ceri, prolazeći prstima kroz svoju raščupanu plavu kosu i čuje pospano "Odlazi, prokleti šefe, želim da spavam." Potpuno je pretjerao, ali još ne želi da ga ubije, pa samo lagano stisne butinu svog podređenog i zaspi.
Takvi sastanci će se ponoviti više od jednom ili dva puta.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 97 Prosek: 2.2]

16 komentar na “Voroniny Gay price

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Escort girls
Don`t copy text!